Da je živa, čuvena fatalna plavuša Ana Nikol Smitproslavila bi 55. rođendan. Nažalost, sudbina je htela drugačije, te je te 2008. godine pronađena mrtva u sobi 607 u hotelu Hard Rock na Floridi. Njena smrt usledila je kao posledica depresije sa kojom se dugo borila nakon smrti sina. Zbog svega ječesto kombinovala alkohol i tablete sve dok u sebe nije unela smrtonosnu dozu lekova.

Nažalost, kada su je pronašli, nije bilo pomoći, a iza sebe je ostavila 6-mesečnu ćerkicu Danijelin, zbog koje je čak 6 muškaraca moralo da radi DNK analizu kako bi se utvrdilo ko je otac.

Ana Nikol Smit umrla je 2008. godine.
Shutterstock 

Ana je često govorila da u životu nije imala pravih prijatelja, te da ju je retko ko voleo zbog toga kakva je zaista. Jedan od retkih koji joj je, kako je isticala i sama u brojnim prilikama, dao pravu ljubav i zaštitu bio je zapravo njen drugi muž, naftni preduzetnik Dž. Hoverd Maršal.

Podsetimo, Ana Nikol Smit je rođena u Teksasu kao Viki Lin Hogan, a njeni roditelji razveli su se kada je imala samo 2 godine. Anina polusestra jednom prilikom ispričala je da je njihov otac bio zlostavljač i pedofil. I sama Ana je otkrila da ju je očuh redovno silovao, i to uz majčino znanje, te da su je na kraju sa 13 godina oterali iz kuće.

Primila ju je tetka, ali Ana se nikako nije snalazila u školi, pa je u drugoj godini digla ruke i zaposlila se kao konobarica u restoranu brze hrane. Tamo je i upoznala svog prvog muža, koji je radio kao kuvar u istom restoranu. Udala se za njega i razvela već u 17 godini, a na venčanju je nosila kratku haljinu, dok je njen suprug bio u farmerkama. Posle svadbe ručali su u kineskom restoranu.

Ipak, nezadovoljna životom koji je vodila, rešila je da transformiše svoje telo i "uloži" u svoju karijeru. S obzirom da je bila opčinjena sa Merilin Monro, ofarbala je svoju kosu u platinasto, a potom dugo štedela da bi ugradila silikone. Odlučila je da radi kao plesačica pa se zaposlila u striptiz klubu. Počela je bolje da zarađuje a gosti su častili masnim napojnicama.

Govorili su da ima telo boginje, pa se tako lako se probijala sve dalje i dalje. Viki je potom postala Ana Nikol Smit, a onda je Plejboju poslala fotografije svojih golih grudi i našla se na njihovoj duplerici. Malo nakon toga njen lik i telo krasili bilborde i naslovne strane širom sveta. Muškarci su je naprosto obožavali, a 90-ih je navodno bila u šemi i s Donaldom Trampom.

Razlika od 63 godine

Ubrzo je za oko zapala tajkunu koji je u to vreme oplakivao smrt svoje žene. Bio je to Džej Hauard Maršal, koji je tada ima 87. Iako je bio stariji od nje 63 godine, on nije odustajao od namere da je zavede.

Obasipao ju je pažnjom i skupocenim poklonima o kojima je Ana do tog trenutka mogla samo da mašta. Dve godine kasnije, ona je imala 26, a on 89 godina, i stali su pred oltar.

Njihov brak, prirodno, podigao je mnogo prašine, a svaka zajednička slika izazivala je opšte zgražavanje. Mnogi su smatrali kako je u brak ušla zbog novca, a ona je to demantovala.

- Niko me nikada pre nije voleo i poštovao kao on, i volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege. Niko me nije poštovao, voleo i radio sve te stvari za mene, rekla je ona o svom starijem suprugu.

Ana je objasnila kako njihova veza nije bila fizička, a Hovarda je često nazivala svojim spasiteljem. Volela ga je zbog toga što je učinio za nju i njenog sina. Ipak, nije mogla odoleti raskošnim stvarima koje joj je svakodnevno kupovao.

13 meseci nakon što su se venčali, Džej je 1994. godine umro od upale pluća, a iza sebe ostavio nasledstvo vredno više od milijardu dolara. I iako je Anu obasipao dragocenostima, nije je uključio u testament. Ana nije dozvolila da to tako prođe, pa je otpočela višegodišnja sudska bitka. Na kraju je izvukla oko 450 miliona dolara, a tu su bili i višemilionski prihodi koje je ostvarivala kao seks simbol tog vremena.

Ana Nikol Smit izvukla je 450 miliona od bivšeg supruga.
Shutterstock 

A onda je usledilo još bizarnih zapleta. 2006. godine objavila da je trudna, a odmah je krenulo spekulisanje ko je otac jer je ona odbijala da to kaže. U to vreme zabavljala se sa advokatom Hauardom Sternom, za koga se posle i udala, pa su neki pretpostavljali da je on otac.

Ana Nikol Smit krila je ko je otac bebe.
Youtube 

Drugi su govorili da je zamrzla spermu milijardera kako bi to dete imalo pravo da nasledi njegovu imovinu. A tu je bio i njen bivši dečko, fotograf Lari Birkhed, koji je tvrdio da je dete njegovo.

Ali kada je devojčica došla na svet sedmog septembra 2006. godine, Ana je kao oca navela advokata Hauarda Sterna.

Međutim, nakon Anine smrti sve se promenilo jer je upravo DNK analiza pokazala da je otac bebe Larikoji i dan-danas pokušava da očuva uspomenu na Danijelinu majku. Iako je nije ni propisno upoznala s obzirom da je imala 6 meseci kada je Ana preminula, Lari se trudi da Danijelin ne zaboravi majku, a danas kažu da je devojčica njena slika i prilika. 

ĆErka Ane Nikol Smit je njena kopija.
Stephen Lovekin / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!