Ono što je princ Hari godinama govorio i na šta je upozoravao umalo se dogodilo sinoć nakon održane svečanosti "Women of vision" ("Žene od vizije") u Njujorku, kada su ih paparaci kao bez duše preko dva sata mahnito jurili zbog čega je zamalo došlo do sudara.

Megan Markl i princ Hari umalo su učestvovali u sudaru
WAYZ / BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kako je i potparol Saseksovih rekao, a preneo NBC news, prošla noć bila je umalo katastrofalna. Sa Megan i Harijem bila je i njena majka Dorija Ragland.

"Ova nemilosrdna potraga, koja je trajala više od dva sata, rezultirala je zamalo sudarima u kojima su učestvovali drugi vozači u saobraćaju, pešaci i dva njujorška policajca", rekao je potarol za za Reuters.

Par se veoma potresao, ali je prošao bez povreda. Podsetimo, princ Hari je godinama bio besan zbog napada medija koje krivi za smrt svoje majke, princeze Dajane, koja je poginula kada se sudario automobil kojim se vozila dok su bežali od paparaca u Parizu 1997. godine.

Oni koji su doveli do sudara kažnjeni su sa samo 1 evro, da ne govorimo da je reč o ljudima koji u trenutku sudara nisu pokušavali da pomognu princezi već su se takmičili ko će uhvatiti bolji kadar njenog tela, iako je u tom trenutku još uvek bila živa.

Bonus video:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!