Da svako pre ili kasnije pronađe ljubav svog života definitivno potvrđuje priča Bridžit Nilsen, bivše manekenke koja nikad nije bila toliko srećna kao od kako je u braku sa petim suprugom, inače producentom Matijom Desijem. Koliko je njena ljubav jaka svedoči i to što zbog njega ponovo postala majka i to u 54. godini, kada mu je rodila devojčicu kojoj su dali ime Frida. 

Bridžit Nilsen dobila je dete u 54.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Par živi povučen život, i trude se da ne privlače pažnju javnosti, i fokusirani su jedino da svoju ćerku izvedu na pravi put. Ipak, i pored svega toga ne zaobilaze ih užasni komentari i kritike kako zbog razlike u godinama, tako i zbog odluke da dobije dete ovako kasno iako iz pređašnjim odnosa ima četvoricu odraslih sinova. 

Bridžit nilsen ne krije ljubav prema mlađem Matiji.
RC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Čak i sada kada su je paparaci nakon dužeg vremena uslikali u javnosti, ponovo je usledilo isto - te "stara je", te "izgleda kao baba svom mužu", da je "poput kostura", "zatrašujuća", "čudovište", pogotovo što se pojavila bez šminke. Pojedinci su otišli toliko daleko da su joj i poručivali da će "umreti pre nego što joj ćerka odraste".

Bridžit Nilsen često prozivaju da izgleda prestaro naspram 15 godina mlađeg dečka.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Bilo je i onih koji su se pitali "šta Matija vidi u njoj". Međutim, par očigledno ne dotiču kritike ljudi. Njihove emocije jačaju iz dan u dan, i to je jedino što je bitno. 

Bridžit Nilsen i Matija se ne osvrću na kritike.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, glumica i danska manekenka godinama je bila zanimljiva zbog veoma burnog ljubavnog života, ali i skandala koji su pratili njeno ime. Naime, Bridžit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma "Rocky 4". Pre njega imala je kratku aferu sa Arnoldom Švarcenegerom sa kojim je igrala u filmu "Crvena Sonja", a potom je zavela Stalonea tako što mu je poslala golišave fotografije u hotel.

Par se venčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 meseci i razvod je realizovan 1987. godine. Kako je ispričala njihova sreća bila je kratkog daha jer se Stalone potpuno promenio nakon venčanja.

"Postala sam mu svojina, poput automobila, bilo je grozno", ispričala je. "Nije bio dobar ni u krevetu. Bio je poput zeca", dodala je. Inače, Nilsenova sa prvim suprugom Kasperom Vindingom ima sina Džulijana, dok je sa četvrtim mužem Raulom Mejerom dobila sinove Raoula Ertona i Daglasa Erona, dok je iz veze sa bivšim verenikom Markom dobila Kiliana Markusa.

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti. Kasnije je našla sreću kraj Matije Desija, i priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Instagram slavna manekenka postala majka u 6. deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!