Glumicu i manekenku Bridžit Nilsen paparaci su uslikali na plaži u Marbelji sa porodicom, gde su se sve vreme sjajno zabavljali. Bridžit nije skidala ruke sa svog 15 godina mlađeg supruga, producenta Matije Desija koji nije skrivao koliko mu prijaju dodiri slavne supruge. Nisu se obazirali ni na radoznale poglede posetilaca koji su gotovo nezaobilazni kada je ovaj par u pitanju.

Bridžit Nilsen paparaci su uslikali na plaži.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Zapravo, od samog početka veze pratile su ih kontroverze, na prvom mestu kada se saznalo da je 55-godišnja Bridžit trudna. Dugo je pokušavala da dobije dete, čak 10 godina neuspešno veštačkom oplodnjom. Iako je procenjeno da u njenim godinama su šanse 2.5% ona je ipak uspela da zatrudni i porodi se u 55. godini. Glumica iz ranijih brakova ima četvoricu odraslih sinova.

- Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao - žao nam je, niste trudni. Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajašaca, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte - rekla je Brigit Nilsen koja će uskoro proslaviti četvrti rođendan svoje naslednice.

Nažalost, glumicu su od momenta kada je postala majka pratili komentari da je "prestara", te da deluje kao da je "prababa svom detetu, a baba svom mužu". Pojedinci su otišli toliko daleko da su joj poručivali da če "umreti pre nego što joj ćerka odraste".

Bridžit Nilsen prozivaju da izgleda poput babe svom suprugu.
RC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Inače, glumica i danska manekenka godinama je bila zanimljiva zbog veoma burnog ljubavnog života, ali i skandala koji su pratili njeno ime.  Naime, Bridžit se verila za Silvestera Stalonea u toku snimanja filma "Rocky 4". Pre njega imala je kratku aferu sa Arnoldom Švarcenegerom sa kojim je igrala u filmu "Crvena Sonja", a potom je zavela Stalonea tako što mu je poslala golišave fotografije u hotel.

Par se venčao 15. decembra 1985. godine u Kaliforniji na Beverli Hilsu. Brak je trajao 19 meseci i razvod je realizovan 1987. godine. Kako je ispričala njihova sreća bila je kratkog daha jer se Stalone potpuno promenio nakon venčanja. 

"Postala sam mu svojina, poput automobila, bilo je grozno", ispričala je. "Nije bio dobar ni u krevetu. Bio je poput zeca", dodala je. Inače, Nilsenova sa prvim suprugom Kasperom Vindingom ima sina Džulijana, dok je sa četvrtim mužem Raulom Mejerom dobila sinove Raoula Ertona i Daglasa Erona, dok je iz veze sa bivšim verenikom Markom dobila Kiliana Markusa. 

Bridćit Nilsen imala je buran život.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Nekadašnji top model je 2007. godine učestvovala u rijaliti program Celebrity Rehab, u kome su poznate osobe javno na televizji pokušavale da se oslobode svoje zavisnosti. Kasnije je našla sreću kraj Matije Desija, i priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na plastične operacije da bi izgledom bila bliža njegovim godinama.

Instagram slavna manekenka postala majka u 6. deceniji

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!