Od kako je princ Hari izrekao najstrašnije stvari na račun svoje porodice i žestoko potkačio i svog brata Vilijama, braća su na "ratnoj nozi", i kako se čini, nema naznaka da će doći do pomirenja. Iako se Vilijam nikad nije javno oglašavao niti komentarisao izrečeno, brojni izvori bliski kraljevskoj porodici rekli su da vojvoda nije štedeo mlađeg brata, kriveći "propalu glumicu" za raskol porodice. 

Vilijam je ljut na Harija što je uništio porodicu zbog Megan.
Utrecht Robin/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia 

Međutim, oni koji su na strani Megan i Harija nisu zaboravili da je i Vilijam imao "izlet" na drugu stranu, navodno tokom jednog od raskida sa Kejt, te da se i sam zaljubio u lepu britansku glumicu, modela i naslednicu Izabelu Kaltorp. Navodno se toliko zaljubio da je bio spreman da sve uradi zbog nje, pa i da zauvek stavi tačku na bilo kakvo pomirenje sa Kejt. 

Vilijam je ostavio Kejt zbog glumice.
Richard Gillard / Camerapress / Profimedia 

Ko je Izabela Kaltrorp?

Izabela je ćerka bankarske naslednice ledi Meri Gej Kerzon i Džona Anstruter-Gau-Kaltorpa, sina ser Ričarda Anstruter-Ga-Kaltorpa. Lepa Izabela ima brata i sestru i četvoro polubraće i sestara, od kojih je jedna niko drugi do glumica Kresida Bonas. Kresida i Izabela imaju istu majku, veoma liče i magnetno privlače muškarace iz kraljevske porodice. Podsetimo, Kresida je bila bivša devojka princa Harija od 2012. do 2014. godine.

Izabela Kaltorp je glumica u koju je Vilijam bio zaljubljen.
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Kada je reč o Izabeli, ona je profesionalna glumica i svojevremeno je pohađala Londonsku akademiju muzičke i dramske umetnosti , te kasnije postala uspešna scenska i televizijska glumica u Ujedinjenom Kraljevstvu, a najzapaženije su uloge u ostvarenjima "Stage Beauty", "How to Lose Friends & Alienate People", "Trinity", "The Prisoner" i mnogim drugim.

Izabela Kaltorp je školovana glumica i igrala je u brojnim ostvarenjima.
Dan Wooller / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uprkos svom porodičnom pedigreu i impresivnim ličnim dostignućima, Izabela je u mnogim krugovima najpoznatija po tome što je zapela za oko princu Vilijamu 2004. Kraljevski stručnjak Kejti Nikol je napisala u svojoj knjizi "William and Harry: Behind the Palace Walls" da je Vilijam tog leta posetio porodičnu kuću Anstrater-Ga-Kaltorp u Čelsiju da bi video Izabelu, a njihov susret doveo je do raskida sa Kejt. 

Vil se navodno jako trudio da se dodvori Izabeli, ali nije uspeo. Zaprosio ju je nekoliko puta tog leta, ali ga je svaki put odbila. Navodno je razlog to što nije želela da stavi tačku na karijeru iako je Vilijam želeo da ide i protiv svoje porodice kako bi joj bilo dozvoljeno da nastavi da se bavi onim što voli. Ipak, Izabela je bila ta koja je odlučila da to ne želi. 

Nakon raskida, Vilijam ju je preklinjao da se pomire, ali lepa glumica to nije želela, zbog čega se vratio Kejt. Midlton je nakon toga zabranila svom dečku da kontaktira Izabelu ukoliko misli da ostane sa njom. Kako spisateljica tvrdi, Vilijamu je dugo trebalo da preboli glumicu i neko vreme bio je opsednut Izabelom.

Posle svega toga, Izabela je na kraju ipak bila na listi gostiju za Vilovo i Kejtino kraljevsko venčanje 2011. godine, tako da izgleda da je na kraju sve ispalo u redu između njih. 

Dve godine kasnije, 2013. Izabela se udala za Sema Bransona sina poslovnog tajkuna Sir Ričarda Bransona, u Južnoj Africi.

Zbog svega, mnogi su mišljenja da bi princ Vilijam uradio isto što i Hari, samo da je Izabela želela, te da je i sam činio razne gluposti zbog ljubavi, te da "nema prava da soli pamet bratu". 

Bonus video:

Megan Hari zagrljaj tiktok/@izzychar97

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!