Iako se mislilo da će drama između Pikea i Šakire smiriti sada kada se pevačica odselila iz Španije, desilo se potpuno suprotno. Čini se da će proteći još mnogo vode pre nego što bivši partneri budu potpuno u miru, a ovog puta ponovo je kamen spoticanja niko drugi do nekadašnja ljubavnica, a sadašnja devojka fudbalera Klara Čia. 

Klara Čia proziva Šakiru.
Instagram 

Naime, Pikeova izabranica udarila je na Šakiru na najniži mogući način i ismevala je, međutim nije računala da će sve doći do pevačice. 

Šakira je saznala kako je zove Klara.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Prema informacijama koje su objavili španski tabloidi, do Šakire je sada stiglo da je Klara Čija, s kojom je fudbaler ostao u vezi sve ovo vreme, naziva "matorom", "vešticom u menopauzi", "mrtvom zmijom", "ludačom"... Navodno studentkinja koristi ove reči kada govori o Šakiri sa Pikeom i sa svojim prijateljima, a nije poznato ko je to rekao pevačici.

Klara Čija najstrašnije ponižava ŠAkiru kad je sa prijateljima.
Emilio Utrabo / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Međutim, pevačica nije ostala dužna, već je kaznila fudbalera. Odmah nakon što je to saznala, mediji javljaju da je Šakira zahtevala da se Pikeu skrati poseta deci.

Pike je skratio ostanak u Americi.
Santiago Sanz / Zuma Press / Profimedia 

On je trebalo da boravi deset dana u Americi, budući da ima pravo da sa sinovima bude 10 dana nedeljno, ali je ipak ostao samo četiri.

Naime, Šakira je navodno preko advokata poručila da je Pike početkom aprila već bio sa sinovima polovinu od planiranog vremena, tako može ponovo da ih poseti u maju, u skladu sa odlukom suda.

Bonus video:

PIKE JAVNO PONIZIO ŠAKIRU! Espreso

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!