Od kako je s izašao iz zatvora, njegovu bivšu partnerku Lili Beker, ali i dalje zvaničnu suprugu nije bilo moguće videti u javnosti sve do nedavno, što nije bio slučaj kada je slavni trener služio svoju kaznu.

Tada Lili nije imala problem da pozira paparacima, pokazuje gole grudi, gostuje po emisijama i javno potvrđuje da nema nameru da se razvede. 

Lili beker je nedavno pokazivala gole grudi.
Profimedia 

Ipak, kada su je pre nešto malo manje od mesec dana uslikali tokom romantične šetnje sa novim dečkom za kojeg mnogi misle da je Bekerova kopija, nije isključeno da se razvod konačno finalizira. 

Lili Beker je razmenjivala nežnosti sa novim dečkom.
Stephen Butler / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lili je delovala veoma zaljubljeno dok se ljubila sa Torstenom Vekom koji se takođe nije obazirao na radoznale poglede prolaznika niti kamere paparaca, već je strastveno razmenjivao nežnosti sa njom.

Inače, zanimljivo je da su se Beker i ona rastali još 2018. godine, iako nisu zvanično potpisali dokumenta, a ona ga je i javno podržala nakon presude.

Boris Beker se još uvek nije razveo od supruge.
Romero/face to face / Face to Face / Profimedia 

"Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štititi", rekla je na početku emisije Lili Beker i već ovim izjavama iznenadila mnoge.

Lili Beker  podržala je Borisa u emisiji.
youtube printscreen 

Lili Beker je tako u emisiji otkrila da je u dobrim odnosima sa trenutnom devojkom Borisa Bekera, političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro, ali ne tako davno, njih dve su bile na ratnoj nozi.

Dok je romansa Bekera i Lilijan bila još u začetku pre dve godine, Lili Beker je bivšem jasno stavila do znanja da njihov sin ne sme da bude u blizini njegove nove devojke.

Boris Beker ima novu devojku.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Čuveni teniser je kršio taj zahtev, pa se Lili direktno obratila Lilijan poručivši joj na Instagramu: "Ne približavaj se mom sinu".

Seća se ovih detalja i Pirs Morgan pa je na njih podsetio i gošću.

"Neprijatno mi je, uskoro ćemo se videti i izviniću joj se. Ona me je prva pozvala (posle presude, prim.a.) da pita kako smo Amadeus i ja. Rekla sam joj: "Hvala, dobro smo". Mislim, dobro smo koliko to možemo da budemo", rekla je Lili i podvukla da je najvažnije da se porodica drži zajedno i da pomogne Bekeru koji je "mnogo ponižen".

Lili Beker kaže da razvod od Borisa Bekera više nije bitan.
youtube printscreen 

Međutim, potom je priznala da, iako su odavno razdvojeni, oni su i dalje legalno u braku.

"Mi smo i dalje u braku", rekla je Lili Morganu koji ju je potom pitao da li želi razvod. "Boris je pričao da je sa tobom doživeo najsnažniju ljubav?", dodao je Morgan.

"Naravno da ga još volim. Vole ga i Barbara i Lilijan. Razvod sada nije važan", odgovorila je tada u svom stilu Lili, a da li će do razvoda zaista doći, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!