Dok proslavljeni teniski as i nekadašnji trener Novaka Đokovića, Boris Beker, služi dvoipogodišnju kaznu u zatvoru zbog brojnih pronevera i utaje poreza, njegova, još uvek zakonita žena Lili, pravi haos gdegod se pojavi.

Naime, nju su paparaci uslikali na Ibici sa novim dečkom Torstenom Vekom koji neodoljivo podseća na Borisa, a Lili nije krila koliko uživa u njegovom društvu. Zapravo Bekerova se u jednom trenutku toliko opustila da je skinula gornji deo kupaćeg kostima i pozirala u toplesu iako je na jahti sa njima bilo još mnogo ljudi, pa čak i njen sin.

Lili Beker se slika golišavo.
Profimedia 

U poslednje vreme se čini da se Lili malo-malo pa razgoliti ističući svoje zgodno telo u prvi plan. Inače, zanimljivo je da su se Beker i ona rastali još 2018. godine, iako nisu zvanično potpisali dokumenta, a ona ga je i javno podržala nakon presude.

Boris Beker i Lili Beker su se rastali još 2018. godine.
Romero/face to face / Face to Face / Profimedia 

"Ovo se tiče svih nas. Kao što ste rekli, imamo veliku porodicu, računajući i porodicu u Nemačkoj. Svi se držimo zajedno, njegova bivša supruga, deca, njegova sadašnja devojka Lilijan. Ovde sam da svima pokažem da Boris iza sebe ima izuzetno snažne žene koje neće govoriti umesto njega, ali će ga štititi", rekla je na početku emisije Lili Beker i već ovim izjavama iznenadila mnoge.

Lili Beker tvrdi da je još u braku sa Borisom Bekerom.
youtube printscreen 

Lili Beker je tako u emisiji otkrila da je u dobrim odnosima sa trenutnom devojkom Borisa Bekera, političkom analitičarkom Lilijan de Karvaljo Monteiro, ali ne tako davno, njih dve su bile na ratnoj nozi.

Boris Beker ima devojku iako je još uvek oženjen.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Dok je romansa Bekera i Lilijan bila još u začetku pre dve godine, Lili Beker je bivšem jasno stavila do znanja da njihov sin ne sme da bude u blizini njegove nove devojke.

Čuveni teniser je kršio taj zahtev, pa se Lili direktno obratila Lilijan poručivši joj na Instagramu: "Ne približavaj se mom sinu".

Seća se ovih detalja i Pirs Morgan pa je na njih podsetio i gošću.

"Neprijatno mi je, uskoro ćemo se videti i izviniću joj se. Ona me je prva pozvala (posle presude, prim.a) da pita kako smo Amadeus i ja. Rekla sam joj: "Hvala, dobro smo". Mislim, dobro smo koliko to možemo da budemo", rekla je Lili i podvukla da je najvažnije da se porodica drži zajedno i da pomogne Bekeru koji je "mnogo ponižen".

Lili Bekrer tvrdi da je u dobrim odnosima sa borisovom devojkom.
BabiradPicture / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Lili je tada priznala da još uvek voli zvnaičnog supruga, ali čini se da se situacija na tom polju sada zvanično promenila te da joj je sada više nego dobro u novoj vezi, a šta će na to reći Boris, ostaje da vidimo.

Instagram Evo kako danas izgleda još uvek zakonita supruga Borisa Bekera

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!