Borisu Bekeru, inače bivšem teniskom treneru Novaka Đokovića možda trenutno u životu ne cvetaju ruže, ali se to ne može reći za njegovu ćerku Anu Ermakovu kojoj, kako stvari stoje, sve ide od ruke.

Ona je nedavno uslikana sa dečkom u centru Londona tokom romantičnog ručka, a par se sve vreme smejao i razmenjivao nežnosti. Sa druge strane, 22-godišnjoj manekenki dobro ide i na poslovnom planu, te je među traženijim modelima, čemu definitivno pomaže i njen atipičan izgled koji duguje slavnom ocu ali i majci Anđeli Ermakovoj koja je i sama bila zvezda modelinga.  

No, pažnju javnosti daleko je više privlačila zbog toga kakve su okolnosti pratile njeno rođenje, a kasnije i odrastanje.

Naime, Boris Beker, Anu je dobio tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je navodno proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama.

Ana Ermakova je ćerka Borisa Bekera.
Instagram 

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Boris Beker je ćerku Anu dobio nakon kratkog odnosa sa manekenkom Anđelom.
screenshoot/instagram 

Međutim, kakogod to nazvali, ovaj događaj uništio je njegov brak sa nemačkom lepoticom Barbarom Feltus, s kojom ima danas 27-godišnjeg sina Nou i 21-godišnjeg Eliasa.

Inače, za vreme polnog odnosa, Anđela mu je prućila oralno zadovoljstvo nakon čega je njegovu spermu sačuvala i zatrudnela potom uz pomoć veštačke oplodnje. 

Nakon toga godinama je odbijao bilo kakav odnos sa Anom, i čak negirao da je ona njegova ćerka. Ipak, genetika je prevladala te je više nego jasno da joj je on otac. Vremenom je i on "legao na rudu", i pokušao da izgradi bolji odnos sa ćerkom, ali i njenom majkom.

Zajedničko starateljstvo nad Anom dobio je 2007. godine, i to nakon teške sudske bitke, ali danas je njihov odnos ipak nešto bolji. U svojoj autobiografiji "Boris Becker's Wimbledon" priznao je koliko mu je žao zbog situacije koja mu je uništila brak, ali i što je otežao Anin život.

Ana Ermakova danas ima dobar odnos sa ocem.
FJMG / Spread Pictures / Profimedia 

Ana je bila i uz njega kada je osuđen na dve ipo godine zatvora zbog utaje novca, i pružala mu je bezrezervnu podršku, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Evo kako danas izgleda ćerka Borisa Bekera Ana Ermakova.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!