Poznata manekenka Irina Šajk iznenadila sve prisutne na crvenom tepihu povodom gala večeri u Njujorku.

Svoju, inače ravnu kosu Irina Šajk stilizovala je u guste kovrdže koje je podigla u zanimljivu frizuru. Look kakav dosad nismo imali prilike da vidimo kombinovala je uz dramatičan make up i crnu vamp odevnu kombinaciju.

irina šajk ponela neobičnu frizuru
Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia 

Irina koja važi za jednu od najlepših Ruskinja mnogima je bila neprepozntljiva zbog novog imidža, koji joj, moramo priznati savršeno stoji.

Sama Irina sliku svog novog look-a podelila je na Instagramu gde je izazvala lavinu reakcija.

irina šajk s novim imidžom
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

 "Kakva punk princeza", "Prelepa", "Tebi sve savršeno stoji", "Kraljica sveta", "Najlepša si", samo su neki od komentara koje je Irina dobila na račun izgleda.

Zbog opisa posla, mnoge manekenke su sklone transformacijama, a Irina je nedavno govorila o svojoj karijeri u modnoj industriji u intervjuu za Harper’s Bazaar.

"Nikada me nije bilo briga za mišljenje ljudi, čak ni na početku moje manekenske karijere", rekla je. U istom intervjuu, ova Ruskinja je otkrila i kada se fizički ne osećaš lepo, rešenje nije u treninzima i tretmanima lica.

"Nešto se isključi iznutra i zato se tako osećate spolja. Trebalo mi je neko vreme da to shvatim", navela je Irina za gorepomenuti magazin i objasnila da nije oduvek bila samouverena, ali je s vremenom naučila da voli sve svoje nesavršenosti.

IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia, Elkin Cabarcas / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Irina Šajk je sa razlogom jedna od najplaćenijih manekenki.

Bonus video:

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA, A SADA JE SVE ŠOKIRALA IZGLEDOM! Irinu Šajk do sad ovakvu nismo videli, stavila ČUDNU PERIKU! instagram/irinashayk