Anastasija Ražnatović, kako prenose mediji, trudna je sa svojim dečkom Nemanjom Gudeljom i u četvrtom mesecu je.

Anastasija se već neko vreme nalazi u Španiji, gde svaki slobodan trenutak koristi da provede zajedno sa svojim dečkom. Oni sa svojim pratiocima na Instagramu dele bajkovite uspomene iz Španije.

Anastasija Ražnatović i Gudeljić čekaju bebu.
Instagram 

Podsetimo, mnoge je iznenadila vest da je Ražnatovićeva upolovila u novu vezu, jer je malo pre toga okončala ljubav sa Đorđem Kuljićem nakon pet godina veze.

Iako su mnogi smatrali da će njihov odnos biti krunisan brakom, s obzirom da su važili za jedan od najskladnijih parova, usledio je kraj romanse. Glavni problem u njihovoj vezi bila je razdvojenost zbog čega su se emocije ugasile, a pevačica i biznismen ostali su u prijateljskim odnosima.

Anastasija Ražnatović i Đorđe.
Kurir/ Nemanja Nikolić 

Bivši momci Anastasije Ražnatović poznati javnosti:

Kostadin Terzić

Zanimljivo je i to da je Anastasija i pre Đorđa bila u ozbiljnoj vezi, i to sa sinom fudbalske legende, Kostadinom Terzićem.

Kostadin inače sin Zvezdana Terzića, široj javnosti upravo je postao poznat široj javnosti zahvaljujući romansi sa Anastasijom Ražnatović. Njih dvoje uživali su u prvoj, naivnoj ljubavi, a kada su se rastali, uradili su to kao odrasli ljudi, na pristojan i civilizovan način.

Kostadin Terzić
pritnscreen/instagram 

Miloš Teodosić

Kako su mediji tada pisali, Anastasija je ubrzo nakon Kostadina uplovila u romansu sa našim poznatim košarkašem Milošem Teodosićem, a navodno su zajedno proveli tri meseca.

Krah se desio zbog toga što je on tada bio u Rusiji, a pevačica u Srbiji. Anastasija i Miloš su posle raskida navodno ostali u dobrim odnosima, a kasnije se košarkaš oženio glumicom Jelisavetom Orašanin.

Miloš Teodosić.
ATA Images 

Nemanja Zalada

Pre Terzića, Anastasija je 2012. bila u vezi sa fudbalerom Nemanjom Zaladom, sinom proslavljenog golmana Partizana Radeta Zalada. Pevačica je tada imala samo 14 godina, njihova ljubav nije dugo potrajala, pa je Nemanja ubrzo pao u zaborav.

Nemanja Zalada
Facebook 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!