Dženifer Aniston (54) snimljena je sa bivšim mužem, glumcem i rediteljem Džastinom Teruom (51).

Paparaci su ih fotografisali pre nekoliko dana na večeri u Njujorku, a strani mediji pišu o pomirenju bivšeg para. Glasine o tome podstakle su snimci na kojima se grle i ruža u njenoj ruci.

Dženifer i Džastin večerali su sa zvezdom komedija Džejsonom Bejtmanom i njegovom suprugom Amandom Anko, sa kojom su se često družili i tokom braka. Glumica je blistala u crnom kardiganu, pantalonama i čizmama dok je Teru bila u tamnozelenoj jakni i farmerkama.

Dženifer Aniston i Džastin Teru na večeri.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Inače, Aniston, koju je 90-ih proslavila serija 'Prijatelji', slobodna je otkako se nakon tri godine braka 2018. razvela od Džastina ili je dobro skrivala svoj ljubavni život. O razlozima razvoda nikada nisu želeli da govore, a naglasili su da se i dalje poštuju i da se mirno rastaju.

Dženifer Aniston sa bivšim mužem na večeri.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, upoznali su se 2007. godine na snimanju filma 'Tropic Thunder', a zaljubili se tri godine kasnije na snimanju filma 'Wanderlust'. Javnosti su otkrili da su zajedno 2011. , a godinu dana kasnije verili su se, a potom i venčali 2015. godine.

Dženifer Aniston na večeri sa bivšim.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Dženifer je pre nekoliko meseci priznala da se kaje što nije zamrznula jajne ćelije u mlađim godinama, a otkrila je i da je preživela tešku borbu sa neplodnošću, kao i da je odlazila na IVF (in vitro oplodnju) i pila razne kineske čajeva u želji da postane majka.

„Pokušavala sam da zatrudnim i to je zaista bio veliki izazov za mene. Sve te godine i godine i godine nagađanja... Bilo je jako teško. Bila sam na vantelesnoj oplodnji, pila kineske čajeve... Sve sam radila samo da bih zatrudnela", rekla je nikad iskrenija Dženifer.

Dženifer Aniston i Džastin Teru bili su 3 godine u braku.
Curtis Sabir / Splash / Profimedia 

„Sve bih dala da mi je neko tada rekao: „Zamrzni jajne ćelije. Učini sebi uslugu. Jednostavno, ne razmišljaš o tome", dodala je ona. "Evo me danas. Moj brod je otplovio. Čak osećam i malo olakšanje jer nema više: 'Mogu li'? Ne moram više ni da razmišljam o tome“, rekla je.

Dženifer Aniston žali što se nije ostvarila kao majka.
Sara De Boer / INSTAR Images / Profimedia 

Glumica je pre Džastina bila udata za Breda Pita, a njihov brak je prekinut jer ju je on, kako se pisalo u medijima, prevario i ostavio zbog Anđeline Džoli. Mnogi ističu da je Bredova karma stigla jer on sa Anđelinom prolazi kroz jedan od najdužih i najskupljih razvoda u Holivudu. Nisu mogli da se dogovore oko raspodele imovine i starateljstva nad decom, a ona ga je optužila i za nasilničko ponašanje.

Dženifer Aniston je bila u braku sa Bredom Pitom.
FRANCOIS GUILLOT / AFP / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!