Američka glumica Sintija Nikson je mnogima postala omiljena kroz lik Mirande koju tumači u kultnoj seriji "Seks i grad".

Ipak, koliko je voleli kao glumicu, njen privatan život oduvek je bio van enigma javnosti. Iako nikada nije krila ključne promene koje su se dešavale u životu, jednostavno ga u javnosti nikada nije stavljala ispred svoje karijere.

Inače, Sintija Nikson poznata je aktivistkinja i borac za rasne raznolikosti. Sintija se nakon 15 godina braka s školskim nastavnikom Denijem Mozesom, s kojim je dobila dvoje dece – Samjuela i Čarlsa, razvela 2003. godine. Pre nekoliko godina je saopštila da je starije dete od njih transrodna osoba.

Godinu dana nakon razvoda, Sintija je počela da se viđa sa aktivistkinjom Kristin Marinoni, s kojom se verila u 2009. godine, a venčala 2012. u Njujorku.

Sintija Nikson sa svojom ženom.
A. Ariani / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

U tom trenutku njih dve su već imale sina Maksa, koji je došao na svet 2011. godine.

Međutim, osam godina nije bilo poznato ko je otac mališana, a znalo se samo da ga je rodila Kristin. Glumica je to promenila 2019. godine, kada je saopštila da je Maksov tata – kostimograf Majkl Grauler, prenosi Glossy.

Ona je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog sina s muškarcem koji mu namešta kostim za Noć veštica i napisala:

– Kad ti je tata kostimograf i uvek si želeo da budeš Penivajz...

Ovaj umetnik i Sintija Nikson poznaju se punu deceniju. Oni su prvi put sarađivali na snimanju filma "Put u nepoznato", a Grauler je bio među zaduženima za kostime i na snimanju oba dela filma "Seks i grad".

Nakon što je glumica objavila ovu fotografiju, njen nalog na Instagramu obasut je brojnim komentarima fanova, koji su, najblaže rečeno, zapanjeni zbog ovog otkrića, a nemali broj njih čestita Sintiji na hrabrosti da otvoreno pokaže svoju, možda nesvakidašnju, ali veliku i srećnu porodicu.

Sintija Nikson otkrila ko je otac njenog deteta nakon 8 godina.
Marion Curtis/StarPix for HBOmax / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Majkl Grauler je, inače, suprug pantomimičara Vilijama Bauersa, a Sintija i njega naziva Maksovim tatom. Glumica kasnije nije otkrivala više o njihovom porodičnom životu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!