Ešli Grejam konačno je dočekala svojih 5 minuta. Svih ovih godina osporavali su njene obline, zamerali joj "višak", "salce", strije, celulit... ali ona je nastavila da krči svoj put ka modnom vrhu. Utabala je put mnogim dugim plus size manekenkama, dok je na kritike reagovala sa osmehom i podrškom svima kojima telo ne izgleda kako nalažu moderni standardi lepote.

Ešli Grejam je proglašena za najprivlačniju.
Instagram 

I konačno je nagrađena za sve! Časopis Maxim ne samo da ju je uvrstio u 100 najprivlačnijih i najseksepilnijih žena sveta za 2023. već je i na prvom mestu. Od hiljade i hiljade žena iz šoubiznisa, zabave, sporta i pop kulture, ona je pobedila, zasenivši čak i Margo Robi, prošlogodišnju pobednicu.

"Ešli Grejam, kraljica oblina, dašak je svežeg vazduha u modnoj industriji. Ona nije samo model, ona je pokret. Ešli nas podseća da tajna nije samo u prihvatanju svojih oblina, već u prihvatanju sebe onakvima kakvi jeste", poručili su u tekstu o ovoj lepotici koju su sa samo 12 godina skauti otkrili u jednom šoping-centru.

"Ešli je hodajuće umetničko delo. Da je Botičeli danas živ, ona bi bila njegova Venera", dodali su još iz Maxima. Ešli na Instagramu prati preko 20 milliona ljudi kojima svakodnevno poručuje da moraju da prihvate svoja tela, bez obzira na veličinu i oblik.

2021. godine rodila je blizance te je ponosno pozirala gola i objavila neobrađenu fotografiju, a sa potom je nastavila da šokira ljude sličnim objavama. Komentari hejtera bili su glasni, ali ne glasniji od njene namere da pokaže da je svako telo lepo.

TOP 10

Prvih 10 imena na listi najseksi žena 2023. su:

1. Ešli Grejam

2. Margo Robi (prošlogodišnja pobednica)

Margo Robi je ove godine na 2. mestu.
Youtube 

3. Ana de Armas

Ana de Armas je na visokom trećem mestu.
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

4. Samara Vejving

5. Sabrina Karpenter

6. Sejdi Sink

7. Olivija Rodrigo

8. Isabela Mersd

9. Džoi King

10. Džodi Komer

Bonus video:

EVO KAKO JE EŠLI STVARNO OSTALA BEZ ZUBA! Manekenka otvorila dušu pa pokazala kako sad IZGLEDA! (VIDEO) Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!