Kim Kardašijan objavila je na svom profilu da će biti deo nove, 12. sezone "Američke Horor Priče", ali ove vesti fanovi nisu dočekali sa oduševljenjem. 

Zapravo, većina je poručila da nikad više neće gledati hit seriju, te da je Kim dobra samo za "kućne videe", gde su aludirali na intimni snimak sa kojim je lansirana njena karijera

Kim Kardašijan igraće u "Američkoj Horor Priči".
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Gde je dugme da dislajkujem", "Kim šta to radiš, ne sramoti se", "Ti nisi glumica, ne umeš da glumiš, jezivo", "Setite se samo SNL-a i njene "glume", ovo će biti još gore, strašno", "Radiš sve što je moguće ne bi li ostala relevantna, tužno", "Uništiće još jedan šou", "Šta ćeš dođavola ti tamo"... ređali su se komentari razočaranih ljudi. Kim, naravno, na kritike nije reagovala.

Inače, naziv sezone je ‘Delicate’, a zasnovana je na horor romanu "Rozmarina beba", a u ekipu se vratila i slavna glumica Ema Roberts.

"Kim je među najvećim i najsjajnijim televizijskim zvezdama na svetu i mi smo oduševljeni što možemo da joj poželimo dobrodošlicu u Američku horor stori porodicu", rekao je kokreator AHS Marfi u izjavi za THR.

"Ema i ja smo uzbuđeni zbog saradnje sa ovom istinskom snagom u pop kulturi. Halej Fajfer je napisala zabavnu, elegantnu i na kraju zastrašujuću ulogu posebno za Kim", dodao je, a kako će se Kim pokazati u seriji koja će početi sa snimanjem krajem aprila, a sa prikazivanjem tokom leta 2023. ostaje da vidimo.

Bonus video:

Kako se Kim Kardašijan uvukla u haljinu Merilin Monro instagram/suziekennedy

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!