Tih 80-ih i 90-ih teško da je bilo lepše i popularnije devojke od fatalne Stefani Sejmur koja je osvojila svet nakon što se pojavila u kultnom spotu "November Rain" rok benda Guns N' Roses.

Lepa Stefani u neobičnoj venčanici hipnotisala je ljude lepotom i preko noći postala san snova mnogih muškaraca, dok su žene plastičarima nosile njene fotografije ne bi li ih operisali tako da liče. 

Manekenka je preko noći dobila svet na dlanu, čime se ostvarilo sve ono na čemu je godinama radila. Stefani je rođena 1968. godine u San Dijegu, u Kaliforniji, kao srednje dete agenta za prodaju nekretnina i frizerke, a u modeling je ušla nakon što je u lokalnim novinama videla oglas.

Već sa 15 godina bila je finalistkinja takmičenja Look Of The Year agencije Elite Model Management, a do kasnih osamdesetih i ranih devedesetih krasila je naslovnice velikog broja poznatih magazina, uključujući Vogue i Sports Illustrated Swimsuit Issue.

Šetala je pistama pored Sindi Kraford, Naomi Kembel, Linde Evanđeliste i drugih manekenskih zvezda tog vremena, a fotograf Mario Testino svojevremeno je izjavio da je Stefani Sejmur "u sopstvenoj ligi".

Međutim, Stefani nije karijeru gradila smao lepotom. Zarad popularnosti i slave bila je spremna da gazi preko mrtvih, te je tako  sa sao 14 godina počela da se viđa sa Džonom Kazablankasom, rukovodećim agencije Elite Model Management, koji je u to vreme bi u braku sa Dženet Kristijansen. 

To ga nije sprečilo da u isto vreme živi i sa mladom Stefani. Pre nego što se rastao od supruge, Stefani ga je ostavila. Ređala je slavne muškarce, počev od Čarlija Šina pa sve do Vorena Bitlija, a strani mediji su neretko pisali da je bila spremna na sve kako bi stigla do cilja i postala poplarna.

Stefan Sejmur na sve je bila spremna da bi došla do cilja.
Shutterstock 

Godinu dana je potom, od 1989. do 1990, bila u braku s gitaristom Tomijem Endruzom, a potom je usledila njena najpoznatija veza. Naime, tokom saradnje s bendom Guns N' Roses, Stefani se zbližila s frontmenom grupe Akselom Rouzom, a ubrzo su se verili.

Divlja veza puna droge, alkohola, fizičkih obračuna

Veza sa frontmenom grupe Guns N' Roses je na početku delovala idilično, ali vremenom je postajala sve gora. O njihovom divljem životu punom droge, alkohola, seksualnih eskapada i fizičkih obračuna napisano je hiljade članaka.

Odnos pevača i manekenke varirao je od ljubavi do mržnje. Pisalo se i da su vereni, a njihova ljubav okončana je 1993. godine, tužbom.

Naime, Aksel je Stefani optužio da ga je napala i ukrala mu nakit vredan više od 100.000 dolara. Tokom turbulentne parnice manekenka je ispričala pred sudom da ju je on psihički zlostavljao, a zvala je i njegovu bivšu suprugu da svedoči protiv njega. Na kraju su se ipak nagodili.

Ipak, tu nije kraj njenom burnom ljubavnom životu. Kasnije se zaljubila u Pitera Branta, koji je u to vreme bio u braku. Par se venčao kada je on ostavio suprugu, a 2009. Stefani je zatražila poništenje braka, nakon 14 godina zajedničkog života. Pomirili su se godinu kasnije, i dalje su zajedno.

Stefani Sejmur zavela je oženjenog.
ASLAN / Papixs / Profimedia 

Od vrha do dna

Stefani je na skandalima gradila život, a u jednom trenutku je čak i uhapšena zbog vožnje u pijanom stanju. Kako su godine odmicale, tako se saznalo za gomilu stvari koje je krila od javnosti, i nimalo nisu bile dobre. Iako je bila lepa kao anđeo, mnog su govorili da je "dušu prodala đavolu", te da će je karma udariti jako, za sve one kojima je uništila živote. I tako se i desilo.

Tragedija koja joj je promenila život

Tužan događaj koji ju je zauvek promenio je dan kada je njihov sin Heri Brent preminuo u 24. godini od posledica predoziranja. Brant je, inače, bio maneken, sarađivao je s modnom kućom "Balmain" i snimao za "Vogue".

S bratom je lansirao i uniseks liniju šminke, a u tinejdžerskom dobu pisao je za časopis koji se nalazi u vlasništvu njegovog oca.

Stefani je ovu vest teško podnela. Nakon smrti sina izjavila je da njen život više nikad neće biti isti. 17. janaura povodom godišnjice smrti podelila je sluku svog pokojnog sina na Instagramu uz tužan opis.

- Nedostaješ mi danas, nedostajaćeš mi i sutra, izgleda da ovoj tuzi nema kraja. Pokušavam da nađem način da nastavim dalje, ali da te ne ostavim iza sebe, napisala je Stefani između ostalog.

O njegovom životu nije se puno pisali, a strani mediji su pisali da je bio u vezi sa Andrejom Pejić. Smrt sina je i te kako uticala na Stefani, te se tako danas ova manekenka retko može videti u jasvnosti, a ni na mrežama nije aktivna.

Stefani je smrt sina teško podnela.
Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

KURIR SAZNAJE: Voditeljka koja je na tragu trećem ZLOSTAVLJAČU konsultovala se sa MUP-om! Ovo su dalji koraci (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Izvor: Wanted J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!