Čuvena manekenka i voditeljka Mišel Hunciker ne krije koliko uživa u ulozi bake. Naime, ćerka koju je dobila u braku sa Erosom Ramacotijem nedavno se porodila, što je posebno zbližilo bivše supružnike. Toliko, da se čak u italijanskim medijima šuškalo da je bivši par pred pomirenjem. 

Mišel Hunciker želela bi da se pomiri sa Ramacotijem.
Instagram 

I u prošlosti se više puta govorilo da su i Mišel i Eros slomljena srca zbog partnera lečili jedno sa drugim, ali to nije bilo potvrđeno. Ista priča ponovila se i sada kada su postali baka i deka.

S obzirom da redovno obilaze ćerku, stare iskrice ponovo su se upalile, međutim, italijanski mediji pišu da je Eros taj koji ovog puta ne želi da se vraća u staru priču, kako ne bi narušili odnose. Ovo je navodno potreslo Mišel koju su tokom prošle godine povezivali sa brojnim italijanskim lepotanima, jer je oduvek maštala da će ona i Eros uspeti da izglade odnose, piše news.italy24.press.

Eros Ramacoti i Mišel nikada nisu preboleli jedno drugog.
Maule/Fotogramma / Zuma Press / Profimedia 

Da u pričama možda ima i malo istine potvrdila je upravo Hunciker koja je nedavno izjavila da će svog bivšeg supruga zauvek voleti, te da ne može sebi da oprosti što je zbog gluposti uništila brak. 

Podsetimo, od svih žena sa kojima je bio, Eros je Mišel najviše voleo, međutim, čak ni ogromna ljubav nije mogla da spasi njihov brak nakon što je manekenka pala u kandže sekte "Ratnici svetlosti":

"Priča zvuči nesuvislo: Isus Hrist je imao sestru koja se zaljubila u rimskog vojnika, izdala svog brata i otišla sa vojnikom u Rim. Ali Rimljani nisu hteli ni da čuju za nju, pa je živela u siromaštvu i bedi. Bila je to kazna za izdaju. Ta sestra sam bila ja. Verovala sam da je to u prošlom životu i da tu krivicu nosim na svojim grudima", rekla je Huncikerova.

Mišel Hunciker upala je u kandže sekte.
KAY NIETFELD / AFP / Profimedia 

Takođe je u intervjuu za nemački "Stern" izjavila da su je ubedili da je u prošlom životu bila supruga SS-ovca i da nije sprečila njegove zločine. Godinama je bila veganka, verovala je da se čak i pica pravi od "demonskih" sastojaka.

Godinama nije imala seksualne odnose, a četiri godine nije komunicirala sa majkom i prijateljima. Članovi sekte uništili su joj brak sa Ramacotijem i uzeli joj mnogo novca.

Mišel Hunciker otkrila je da ju je kult koštao braka.
Shutterstock 

Inače, kada je imala samo dvadesetak godina Mišel je imala sve - bila je slavna manekenka, upoznala slavnog muzičara, dobila sa njim ćerkicu, a potom su se i venčali.

Međutim, česta razdvojenost zbog njegove muzičke karijere uzela je danak, a kada joj je od stresa počela da opada kosa, pronašla je terapeutkinju koja joj je u početku bila prijateljica. Mišel tada još uvek nije bila svesna da se radi o sekti - "Ratnicima svetlosti", čije se verovanje temelji na prošlim životima i prizivanju mrtvih.

"Rekla mi je da moram da se odvojim od ljudi koji me ne vole i koji će mi nauditi", rekla je Mišel.

U sekti su joj rekli da je Ramacoti nekada bio rimski vojnik koji ju je gurnuo u siromaštvo i da je neophodno da se odvoji od njega. Kada je muzičar shvatio šta se dešava, svojoj supruzi je dao ultimatum - ili on ili sekta. Hunciker se tada odlučila za sektu, pa je usledio razvod. 

Srećom, manekenka je nakon četiri godine uspela da se izvuče iz svega, ali bilo je kasno. Eros je već nastavio dalje, iako mu je razvod veoma teško pao. 

U jednom trenutku zabavljao se i sa našom manekenkom i voditeljkom Ninom Seničar, a dugo se šuškalo i da će je odvesti pred oltar, mada se to na kraju nije desilo.

Eros je bio sa Ninom Seničar.
Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nekadašnji par ljubomorno je čuvao sve detalje romanse samo za sebe, a pojedini italijanski mediji pisali su da je njihova veza pukla jer je Eros po svaku cenu želeo decu što pre, što lepoj Srpkinji nije bilo u planu, s obzirom da joj je bio u tom trenutku fokus na karijeri.

Eros je želeo decu, ali Nina ne u tom trenutku.
Vincenzo Aloisi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Ono što nije uspeo sa njom, ostvario je samo nekoliko godina kasnije sa lepom manekenkom Marikom Pelegrineli, sa kojom se venčao 2014. godine. Nažalost, razveli su se nakon samo par godina, 2019. Ipak ostali su u sjajnim odnosima.

Eros Ramacoti je sa Marikom dobio decu.
Profimedia 

Eros je u nekoliko navrata viđen sa mladim ženama, ali se čini da nijedna od tih veza nije bila ozbiljna. Šuškalo se i da je razvod od Pelegrineli lečio sa Mišel, no to je sve ostalo na nivou trača, a da li zaista stara ljubav zaborava nema, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Ali da među njima ima hemije, defintivno ima, ako je suditi po poslednjem zajedničkom videu "Ama" u kojem se pojavio sa bivšom suprugom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!