Otkako je ceo svet pisao o njihovom raskidu, glumica Megan Foks i muzičar Mašin Gan Keli nisu se mnogo pojavljivali u javnosti.

Takođe možemo sa sigurnošću reći da su se potpuno povukli, a navodno su išli kod savetnika kako bi rešili probleme u njihovoj vezi.

„Nije bilo umešanosti treće strane u ovaj odnos bilo koje vrste. To uključuje, ali nije ograničeno na... stvarne ljude, DM poruke, AI robote ili demone sukube. Iako mrzim da vas lišim nasumičnih neutemeljenih vesti koje bi ChatGPT napisao mnogo tačnije, morate pustiti da ova priča umre i sve ove nevine ljude sada ostaviti na miru", napisala je Megan u objavi na Instagramu u kojoj je zabranila komentare, a potom je izbrisala.

Megan Foks i Mašin Gan Keli na Havajima.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali, sada su ih paparaci slikali na Havajima, tačnije u hotelu Four Seasons gde su ručali. Ove fotografije su verovatno dokaz da njihova veza još uvek nije završena, iako je Megan nedavno stigla na after party Vanity Fair-a bez vereničkog prstena.

Megan Foks bez vereničkog prstena.
Profimedia 

Inače, par je počeo da se zabavlja početkom 2020. godine, a verio se u januaru 2022. godine. Od početka su privlačili veliku pažnju svojim ekscentričnim ponašanjem. Nakon što je Megan ostavila glumca Brajana Ostina Grina zbog repera, pojavila se u Mašinovom muzičkom spotu za 'Bloody Valentine', gde se mogla videti kako ga vezuje.

Bio je to tek početak bizarne veze u kojoj su Foks i Keli navodno pili krv jedno drugog, muzičar je nosio njenu krv na premijeri, poklonio joj verenički prsten sa ubačenim šiljcima da bi bolelo ako pokuša da ga skine, a crvenim tepihom su koračali zajedno jedan za drugim vezani lancem koji im je spajao nokte.

Vezali se lancem koji im spaja nokte.
printscreen/instagram 

Megan je čak rekla svom vereniku da je „ili ubije ili da joj napravi dete“, a jednom prilikom je istakla da je njihova veza „veoma intenzivna“. „Naše duše su izabrale da se suočimo sa stvarima o sebi koje nismo hteli da znamo, koje smo pokušavali da odgurnemo... Sve bi trebalo da bude lako, ali idemo i u pakao jedno sa drugim“,rekla je glumica.

Mnogi su primetili koliko se Foks promenila tokom veze sa reperom i posegla za nizom estetskih zahvata. Zato su počeli da je nazivaju 'plastična lepotica'.

Kako se jedna od najlepših žena promenila tokom godina pogledajte u našoj galeriji.

BauerGriffin/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia, Tina Paul / Camerapress / Profimedia Slavna glumica nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!