Slavicu Eklston svi poznajemo iz braka sa čelnikom Formule 1, a njihov brakorazvodni postupak oborio je svetski rekord!

Bivša supruga milijardera Bernija Eklstona, Slavica Eklston, prošetala je sunčanim Dubrovnikom, a fotografi su je uhvatili u društvu nepoznatog muškarca.

Slavica je nosila tamnu somot haljinu do kolena, visoke kožne čizme na nogama i prestižnu Hermes torbicu.

Slavica Eklston i Berni Eklston.
A3397 Gero Breloer / DPA / Profimedia 

Iako je primetila fotografe, Eklston nije obraćala pažnju i nastavila je da šeta i razgovara sa muškarcem koji je takođe bio formalnije obučen i nosio je naočare za sunce.

Berni i Slavica bili su u braku od 1985. do 2009. godine i zajedno imaju dve ćerke Tamaru i Petru, a ona je nakon razvoda postala najbogatija Hrvatica.

Njihov brak se raspao zbog jedne stvari koja je rezultirala najkraćim razvodom u istoriji. Ono što ih je razdvajalo nije razlika u visini ili godinama, već to što je Berni bio previše zaljubljen u svoj posao.

Slavica Eklston.
NICOLAS ASFOURI / AFP / Profimedia 

''Šta ja imam od njega? Dođe sa posla posle osam, večera i ode na spavanje. Čak i ako je na odmoru, ne može da miruje dva minuta. Osim posla, ništa ga ne zanima. On nema hobi, a drugi ljudi su mu dosadni“, rekla je Slavica nakon što su mnogi bili šokirani kada su saznali da se u 50. godini iselila iz njihove kuće vredne 10 miliona funti i da je angažovala advokata.

Berni je priznao da je tada još uvek bio zaljubljen u Slavicu i da nije želeo razvod, ali je i sam bio svestan da svoju posvećenost poslu neće smanjiti.

Berni Eklston sa bivšom suprugom.
Paolo Della Bella / LaPresse / Profimedia 

„Tada nisam želeo razvod, za razliku od nje. Izbacila me je dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je oko 50 godina i želela je drugačiji život. Nije joj se svidelo što odlazim od kuće 17-18 puta godišnje. Zašto nisam ostao da sačuvam brak? Mislim da sam joj to pomenuo, ali ona je znala da lažem'', otkrio je svojevremeno Berni, koji i danas ima samo reči hvale za svoju bivšu. Nazvao ju je izuzetnom ženom, drugačijom od ostalih.

Njihov brak je dugo delovao idilično, pa su se mnogi iznenadili kada su se razveli. Ono što je posebno zaintrigiralo javnost je to što je njihov brakorazvodni postupak trajao rekordnih 58 sekundi. Godine 2009. cela stvar je rešena na sudu za manje od minut, a bivši supružnici su se odmah dogovorili o podeli izdašne imovine.

Berni Eklston sa porodicom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Posle razvoda sreću je pronašao sa 46 godina mlađom Fabijanom Flosi, sa kojom je dobio i sina Acea, a novu porodicu doveo je pretprošlog leta u Hrvatsku.

Slavica, inače rođena u Rijeci, takođe često boravi u dalmatinskom delu Hrvatske, a često je i vodič svojim bogatim prijateljima koji dolaze na primorje.

Slavica Eklston
Paul/FameFlynet.uk.com / Splash_ / Profimedia 

Izvor: Dnevnik.hr

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!