Nakon novog mučnog suđenja, Gvinet Paltrou je pobedila Terija Sandersona koji ju je tužio za pretrpeljni bol i tražio 300.000 dolara odštete nakon što ga je navodno udarila na ski stazi, nanela mu teške povrede koje su kasnije dovele do moždanog udara i pobegla. 

Teri Sanderson tužio je Gvinet i izgubio.
Rick Bowmer / AFP / Profimedia 

Sud je presudio u korist Paltrou koja je zahtevala samo jedan dolar nadoknade i da advokati budu isplaćeni. Naime, porota je utvrdila je da oskarovka nije odgovorna za povrede koje je dobio Teri, inače penzionisani lekar, tokom sudara na skijaškoj stazi.

Gvinet Paltrou je dobila na sudu.
Rick Bowmer / AFP / Profimedia 

Suđenje je od samog početka izazvalo ogromne kontroverze jer se Gvinet sve vreme ponašala "snobovski", a na pitanje da li žali zbog ičega što se desilo tog dana, ona je odgovorila da joj je žao što je "izgubila pola dana skijanja"

Sa druge strane, Sanderson je govorio da je nakon sudara zadobio prelom rebara, udarac u glavu, zbog čega je kasnije ostao bez vida, što je dovelo i do moždanog udara. 

Porota je dva sada većala o odluci, nakon čega su ipak bili na strani glumice, koja nije pokazala nikakvu empatiju, i po rečima ljudi koji su pratili lajv prenos suđenja, koja je bila potpuno neubedljiva. 

Paltrou je nakon svega rekla da je zadovoljna. "Osećala sam da su ove lažne optužbe ugrozile moj integritet. Zadovoljna sam ishodom", dodala je na kraju Gvinet. 

Međutim ukoliko ste mislili da je ovde kraj drami, varate se. Naime, glumica je na izlasku iz sudnice prišla Teriju i šapnula mu nešto na uvo. 

Brzo se saznalo da mu je rekla: "Želim vam sve najbolje". Očekivano, internet koji je od samog starta pomno pratio suđenje, ovo je dočekao na nož.

"Sad će da ide na skijanje", "Poslaće mu jednu od sveća sa mirisom svoje vagine", "Od celog ovog suđenja treba napraviti seriju na Hulu", "Mnogi od vas ne znaju ništa o ovom slučaju i to se vidi. Bilo je previše prljavog veša ovog čoveka i emitovano je da bi svet čuo i to je na NJEMU. Tužio ju je samo za novac i s pravom je izgubio. I njemu želim sve dobro, jer sada znam celu njegovu istoriju bolesti", "Tih 300.000 otišlo je poroti", ređali su se komentari koji su bili i na strani glumice, i na strani Sandersona. Bilo kako bilo, glumica je oslobođena, a da li je zaista bilo tako kako govori, znaju samo oni. Ipak, čini se da Teri ipak neće moći da izvuče novac kojem se nadao, jer je, iako je Gvinet pokazala pomenuti "snobizam", istina ipak na njenoj strani.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Gvinet Paltrou tiktok/@dearmedia