Suđenje Gvinet Paltrou se nastavilo i mnogi su mišljenja, bolje da je ćutala ili sve priznala, jer ono što je rekla definitivno joj je srozalo karijeru i ugled, a ovakva bezosećajnost odavno se nije videla. 

Naime, glumicu je tužio Teri Sanderson i tražio odštetu od 300.000 dolara, jer ga je 2016. udarila na skijaškoj stazi i pobegla, ostavivši ga sa teškim povedama glave i slomljenim rebrima. On je navodno nakon nesreće izgubio i pamćenje. Paltrou se prema rečima Terijevog advokata spuštala niz padinu i okrenula glavu ka deci koja su je zvala, i potom naletela na Sandersona koji je bio na stazi za početnike.

Teri Sanderson tužio je Gvinet.
Rick Bowmer / AFP / Profimedia 

Nakon toga je opsovala i pobegla. No, Paltrou tvrdi drugačije. Najpre je govorila da je istina da su se sudarili, te da mu je odmah pomogla kad je naletela. Onda je rekla da je on naleteo na nju, pa čak i da je mislila da će je spopasti na stazi.

Sve vreme je bila naksiozna i nervozno treptala, što su jedva dočekali tumači govora tela, s obzirom da je ovo jedan od prvih pokazatelja da neko laže. No, ništa od toga ne može se porediti sa njenom sramnom rečenicom koja je mnogima zaparala uši, jer je ovaj detalj pokazao da je Gvinet jedino bitna ona sama, i njen užitak. 

Gvinet se sramno branila na sudu.
Rick Bowmer / AFP / Profimedia 

Naime, kada su svi svedoci saslušani i glumica je došla na red, a na pitanje o gubicima koje je i sama pretrpela u nesreći, Gvinet je odgovorila sa: "Pa, izgubila sam pola dana skijanja". Ova rečenica šokirala je ljude koji nisu mogli da veruju koliko je glumica bezosećajna, sebična, a samim tim, količina negativnih komentara koje je dobila bila je neverovatna.

"Da glupost ima lik, izgledao bi kao Gvinet Paltrou", jedan je od prvih koji se mogao pročitati.

"Mrzim što vam ovo govorim, ali ako sada idete samo na staze, propustili ste pola dana skijanja, što je najgora stvar koja ikome može da se dogodi", "On može da zaradi više novca—ali Gvinet NIKADA neće da vrati pola dana skijanja koje je izgubila. Pa ko je ovde zaista loša osoba????", "Ova žena je unakazila čoveka, a kuka jer nijen imala pola dana skijanja, kme, kme, slučaj izgubljen", "Ako do sada nisam mislio da Gvinet laže, sad mislim", ređale su se negativne reakcije, a kakav će biti ishod suđenja, saznaće se veoma brzo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!