Jelena Karleuša je bila i ostala jedna od najatraktivnijih pevačica na ovim prostorima, a od samog početka karijere bila je neko ko privlači ogromnu pažnju. Malo je reći da bi mnogi rado želeli da se nađu na mestu njenog partnera, što ne treba da čudi ukoliko se uzme u obzir kako izgleda, ali i kako zrači.

No, nije oduvek bilo tako. Iako bi se pomislilo da lepoj plavuši niko nikada nije mogao da odoli, zapravo je istina da ju je odbio samo jedan muškarac. Anegdotu o tome šta se dogodilo ispričala je sama Karleuša jednom prilikom. Lepota joj nije pomogla kada se zaljubila u jednog kolegu, budući da je za njega bila premlada.

Naime, ona je otkrila da je svojevremeno bila ludo zaljubljena u Željka Šašića, jednu od najvećih zvezda devedesetih, ali on na nju nije obraćao pažnju iz prostog razloga - bila je premlada.

- Svaka mi je ljubav bila uzvraćena, sve do Šašića, koji je bio mnogo stariji od mene i, naravno, dete ga nije interesovalo. E, tu sam doživela prvo ljubavno razočaranje, ali i usvojila pouku "za ljubav se treba boriti" - ispričala je ona.

Kako je istakla, ona je bila jedna od mnogih koje su bile očarane Šašićem.

Jelena Karleuša htela je da se bori za Željka Šašića.
Instagram 

- On je tada bio jako velika faca, imao je dugačke lokne. Sve su se devojke, pogotovo one iz Zemuna, palile na Željka Šašića, pa tako i ja - otkrila je pevačica.

Međutim, nakon što je shvatila da neće biti ništa od njihove ljubavi, Jelena je spremila "osvetu" kolegi otvoreno mu "zapretivši" da će jednog dana biti veća zvezda od njega.

Jelena Karleuša zapretila je Šašiću da će biti veća zvezda, a potom to i postala.
Instagram 

- Sećam se, bio je u Budvi na plaži sa 50 svojih obožavateljki i nije hteo da mi kaže ni "zdravo". Ja sam mu prišla i stala ispred peškira na kojem je ležao, zaklonivši mu sunce, i rekla: "Ja ću biti veća zvezda od tebe!" - prisetila se.

I što je Jelena zamislila, to je i ostvarila. Njena slava prelazi i granice naše zemlje, a sa nekadašnjim "crush-om" danas je kolegijalnim odnosima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Jelena Karleuša u zlatnom kombinezonu Instagram/karleusastar