Nema sumnje da je Anđelina Džoli ponosna mama jer podržava svoju decu i njihove životne izbore. Međutim, stvari su potpuno drugačije kada je u pitanju ljubavni život njenih naslednica.

Naime, kako navodno je holivudska glumica postavila neka pravila svojoj ćerki Šajlo Džoli-Pit istog trentuka kada je pokazala interesovanje za zabavljanje sa dečacima. Anđelina joj do sada nije dozvoljavala da ima momke, a s obzirom da će Šajlo uskoro napuniti 17, glumica je odlučila da popusti, ali samo pod jednim uslovom - da dečka prvo upozna. 

Šajlo želi da ima momka.
SL, Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Navodno je Anđelina strahovala da će i njena deca krenuti njenim stopama, te da će se prošlost ponoviti. Podsetimo, slavna lepotica prvi put je živela sa dečkom Antonom Šnajderom sa samo 14 godina i to nakon nekoliko meseci veze. 

Kako je govorila u prošlosti, "to je bila najbolja odluka njene majke".

Anđelina ne da ćerki da ima dečka.
profiemdia 

"Jedan od mojih momaka je živeo sa mnom u kući moje mame kada sam imala samo 14 godina", prisetila se glumica jednom prilikom

"To je bila najpametnija stvar koju je moja majka mogla da uradi jer se, ovako, nismo zajedno družili u parku. Dve godine smo živeli kao bračni par. Kada sam napunila 16. želela sam slobodu i htela sam da se fokusiram na posao. Tako da sam rano završila srednju školu i otišla da radim. Nisam izlazila dok nisam upoznala Džonija", pojasnila je glumica.

Ipak, iako je Anđelina veoma ponosna na ovu odluku svoje majke, javnost baš i ne deli njeno mišljenje.

"Razumem da je želela da ih ima "na oku", ali sa 14 si samo dete", "Meni to nije normalno. Znam da se ovakve stvari događaju, ali to nije okej", "Znači, Anđelina je bila aktivna od najranijih dana. Da li će tako podržati i svoju decu?", "Lepa je ko bog, ali ta porodica je poremećena"... samo je delić onoga što se moglo pročitati na mrežama. 

Sada se čini da je Anđelina tek sad shvatila težinu svega što je radila, i pri samoj pomisli da bi se isto moglo desiti i Šajlo, postala je veoma zaštitnički nastrojena, nevezano da li su u pitanju momci, prijatelji ili projekti, piše The News. 

Da u ovim tvrdnjama ima istine pokazuje i situacija kada se Šajlo videla sa mladim glumcem Polom Meskalom, najpoznatijim po ulozi Konela u "Normalnim ljudima". Sa njima je bila i Anđelina koja je pomno pratila svaku reč. 

Iako se isprva mislilo da je to novi izabranik Anđeline, ispostavilo se da su prijatelji, te da je Šajlo želela da ga upozna jer i sama gaji veliko interesuje za umetnost i kulturu što glumica ohrabruje. 

Anđelina je zaštitnički nastrojena prema Šajlo.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izvor je za US Magazine rekao: "Džolijevoj nije bilo teško da organizuje sastanak. Naterala je svoje ljude da pozovu njegove ljude i to je odmah dogovoreno."

Međutim, izveštaji dalje sugerišu da, ako se Šajlo sastaje sa bilo kojim potencijalnim dečkom, njena majka očigledno prvo "odobri" tu osobu.

Šajlo će uskoro napuniti 17 godina.
Terma / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Izvor blizak porodici je potvrdio za Life & Stile: "Šajlo je veoma druželjubiva. Ona definitivno više nije malo dete. Kao da je odrasla preko noći."

Džoli i Pit takođe dele Medoksa, Paksa, Zaharu, Noksa i Vivijen, a nije poznato da li je Anđelina tako zaštitnički nastrojena i sa drugom decom. Sumnja se da je Šajlo možda izuzetak jer joj je najsličnija, a godinama su je pratile priče da je transrodna zbog čega je bila na udaru javnosti, te Džoli ne želi da je iko povredi jer je emotivnija od ostale dece.

Nije poznato da li je Anđelina stroga i prema ostaloj deci.
Javiles / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Bonus video:

Ovde živi Anđelina Džoli

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu Amtv