Lepa manekenka Sofija Milošević nedavno je proslavila rođendan u jednom prestoničkom restoranu, međutim, proslava, prema pisanju domaćih medija, nije prošla bez incidenata. 

Nažalost, akter je bio niko drugi do njen rođeni brat Stefan, koji se retko pojavljuje u javnosti, zbog čega veliki broj ljudi nije ni znao da Sofija nije jedinica iako je manekenka s vremena na vreme objavljivala fotografije sa njim.

Sofija Milošević često je objavljivala fotografije sa bratom.
Instagram 

Kako prenosi Blic, jedan od očevidaca je rekao da je Stefan lomio čaše po lokalu, da je dosta popio i bio agresivan, te da ga je nakon toga jedan od muškaraca napao isred lokala, i da mu je taj muškarac naneo povrede u vidu ogrebotine na licu i telu. Oko 2:30 časova prijavljena je tuča ispred jednog restorana na Vračaru. Milošević se potukao sa nepoznatim muškarcem, ali se ni po dolasku policije nije smirivao, te je sve vreme vikao, galamio i narušavao javni red i mir, te je i poveden u policijsku stanicu Vračar. Alkotest je pokazao oko 2 promila zbog čega mu je određeno zadržavanje. Takođe protiv njega je podneta prekršajna prijava u redovnom postupku.

Stefan Milošević potukao se na Sofijom rođendanu.
Instagram 

Inače, Stefan Milošević klonio se medija, te je čak i profile na društvenim mrežama držao zaključanim. On je veoma blizak sa Sofijom, a kako su ranije govorili izvori bliski porodici Milošević, veoma je pažljiv ujak i svojoj sestri redovno pomaže oko mališana. 

Sofija Milošević imala je problem na rođendanu zbog brata.
Instagram 

On joj je svojevremeno čak i pravio društvo tokom odmora u Dubaiju dok je Luka Jović morao da odsustvuje zbog fudbalske utakmice.

Manekenska crta očigledno je u porodičnoj liniji Miloševića, iako se njen brat ne bavi javnim poslom, a više fotografija Stefana Miloševića pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Pogledajte kako izgleda manekenkin brat koji se nikada ne pojavljuje u javnosti

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!