Horoskop je izuzetno bitan nekim ljudima, te određene korake u karijeri i životu baziraju upravo na astrologiji, a ni slavni nisu izuzetak. Tako je poznato da, primera radi, Dženifer Lopez ne podnosi Device, a jedna od onih koja takođe svoje odluke upravlja prema zodijaku je i Madona

Slavna pevačica, prema pisanju stranih medija, ima velike predrasude prema jednom horoskopskom znaku i to tolike, da nikad neće da sarađuje sa njima, osim ako je nisu "prevarili", zbog čega su određeni zaposleni čak morali i da lažu da ne bi dobili otkaz.

Madona ne želi da radi sa Škorpijama.
Instagram 

Ovo je otkrio producent, reditelj i scenarista Rajan Marfi. On je takođe priznao da je, da bi radio sa Madonom, lagao o svom rođendanu. Naime, Marfi je saznao da Madona ne sarađuje sa ljudima koji su rođeni u znaku Škorpije. Zbog toga je Marfi, koji je rođen u ovom horoskomskom znaku, morao da slaže kada ga je pevačica pitala za datum rođenja da bi pristala da radi sa njim.

"Odleteo sam u Njujork i u liftu do njene sobe jedan njen sradnik me je pitao kada sam rođen", rekao je Marfi. Bio je malo zbunjen pitanjem, ali je nastavio konverzaciju.

"Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me pitao: "Jesi li Škorpija u horoskopu"? Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da to ni slučajno ne spominjem pred Madonom jer me onda neće zaposliti. Pitao sam ga: " Šta to pričas ?" A on mi je potom rekao da ne zna ništa više od toga da ne spominjem da sam Škorpija već da izmislim neki drugi datum", ispričao je Marfi.

Madona ne podnosi škorpije.
Instagram 

Da priča nije izmišljotina uverio se i sam kada mu je Madona tokom intervjua postavila pitanje kada je rođen.

"Rekao sam joj da sam rođen 3. septembra, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila: "O, dobro je, Devica si." Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao", ispričao je Marfi.

Ipak, slavni producent ishvalio je Madonu u svakom smislu. Rekao je da je pravi profesionalac, ali da nije nikako shvatio tu priču sa horoskopom.

"Imao sam sjajno iskustvo s Madonom. Ne mogu pronaći dovoljno reči hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpijama. Ko zna, možda je to sve bila neka interna šala", ispričao je Marfi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Rekao sam joj da sam rođen 3. septembra, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila: "O, dobro je, Devica si." Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao - ispričao je Marfi.

Marfi je pohvalio Madonu u svakom smislu. Rekao je da je pravi profesionalac, ali da nije nikako shvatio tu priču sa horoskopom.

- Imao sam sjajno iskustvo s Madonom. Ne mogu pronaći dovoljno reči hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpijama. Ko zna, možda je to sve bila neka interna šala - ispričao je Marfi.