Frizer Kim Kardašijan i Dženifer Lopez jedan je od najboljih frajera u Holivudu i očekivano, san snova mnogih i žena i muškaraca, no, kako stvari stoje, došlo je do promena na njegovom ljubavnom planu. Naime, Kris Eplton je gostovao u emisiji Dru Barimor, i tom prilikom otkrio detalje iz privatnog života za koje javnost do sada nije znala.

Kris Eplton jedan je od najboljih frajera na javnoj sceni.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Gotovo mesec dana nakon što je odlaskom u Meksiko prvi put pokrenuo priče o vezi sa mladom zvezdom hit serije "White Lotus", Lukasom Gejdžom, stigla je i zvanična potvrda - par jeste zajedno. 

Kris Eplton i Lukas Gejdž bili su zajedno u Meksiku.
Instagram 

Barimur se šalila sa njim i pitala ga kakav mu je libido u poslednje vreme, na šta se frizer slavnih nasmejao i priznao da redovno konzumira smuti koji je baš napravljen za potenciju. 

"Zapravo je sve prilično dobro. Jako sam srećan, jako zaljubljen i osećam se jako zahvalno što mogu da provodim vreme sa nekim vrlo posebnim. Ljubav je stvarno posebna stvar i mislim da je upoznati nekoga s kim se stvarno povežeš posebno", rekao je Eplton i dobio aplauz publike. 

Barimor je potom dodala da je "Eplton sjajan ulov i dobra osoba". "Ne znam nikoga ko više ne zaslužuje da bude srećan", rekla je glumica.

Iako nije jasno kada su se upoznali ili počeli da izlaze, njihove fotografije u Meksiku prve su pokrenule nagađanja o ljubavnoj vezi pre nego što su prošle nedelje debitovali na crvenom tepihu. 

Kris Eplton i Lukas Gejdž potvrdili su vezu zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu.
CraSH / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bogata karijera

Obojica su se pojavila na crvenom tepihu na Vanity Fair Young Hollywood događaju, ali kada su Gajdža pitali da li su meksičke fotografije najava njihove veze, dao je tajanstven odgovor u intervjuu za NewYork Times.

"Ako žele to da misle, mogu. Ja sam prilično otvorena knjiga o većini stvari u svom životu, ali imam problem sa kulturom da svako mora da zna svačiji posao i ništa ne može biti sveto", rekao je tada 27-godišnji glumac.

On je karijeru započeo ulogama u filmovima "Enlightened", "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse", "American Vandal" i "Assassination Nation". Također je igrao Tajlera u popularnoj seriji "Euphoria".

Postao je prepoznatljiv u glumačkoj industriji što je na kraju dovelo do njegove uloge Dilona u prvoj sezoni HBO-ovog hita "White Lotus". Pred njim je naporna godina, i čekaju ga kako novi projekti, tako i premijere ostvarenja koja je snimio, a nema sumnje da će mu sad život biti daleko bolji i lakši kada je uz njega Kris.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!