Od kako se saznalo da slavno ime Holivuda Brus Vilis boluje ne samo od afazije, već i od demencije, kao i da je njegovo stanje ozbiljnije nego što se mislilio, pažnja je usmerena ne samo na njega, već i na njegovu porodicu. 

Tako se nedavno pročulo da se Demi Mur preselila kod njih kako bi im pomagala, a koliko je bolest uznapredovala bilo je jasno nedavno kada su glumca paparaci uslikali na kafi sa prijateljima, nakon čega se oglasila upravo njegova druga supruga.

Brus Vilis uslikan je tokom kafe sa prijateljima.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Ako ste neto ko se brine za nekoga sa demencijom, znate koliko teško i stresno može biti izvesti nekoga u svet i voditi ga sigurno, čak i samo da biste dobili šoljicu kafe. Jasno je da postoji još puno prostora za edukaciju o tome. Dakle, ovo ide prema fotografima i snimateljima koji pokušavaju da dobiju ekskluzivu mog supruga. Držite se na udaljenosti", započela je Ema.

"Znam da je ovo vaš posao, ali držite udaljenost. Molim vas, nemojte vikati na mog supruga, pitati ga kako je, što god. Jednostavno nemojte to raditi. Dajte mu prostora. Omogućite našoj porodici ili bilo kome ko je s njim taj dan da ga mogu sigurno odvesti od tačke A do tačke B. To je moja objava za javnost", dodala je.

Brus Vilis sve je gore zbog bolesti.
BENS / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Međutim, nakon njenog oglašavanja pojavili su se navodi koji se graniče sa zdravim razumom, kao što je to da Ema koristi "svojih 5 minuta slave" zahvaljujući svom suprugu, a optuživali su je i da je to bio njen plan od samog početka. 

Razumljivo, s obzirom da takvih komentara nije bilo malo, Ema je morala da se oglasi još jednom i da jednom zasvagda stavi tačku na bilo kakve navode tog tipa.

"Upravo sam saznala da mnogi govore o tome kako se trudim da dobijem svojih pet minuta slave. Odlično, znači da me slušate. Zato ću sada iskoristiti tih svojih pet minuta, samo što ću ih produžiti na 10 minuta. Uvek ću se zalagati za svog muža.

I kad smo već kod toga, cilj mi je da se podigne svest o demenciji i onima koji brinu o osobama sa demencijom, a koji su heroji. Želim svoju tugu i svoj bes da preusmerim u nešto dobro. Predugo sam ćutala", poručila je Ema i ponovo zamolila paparace da ostave njenog supruga na miru.

Takođe je demantovala da se Demi uselila sa njima. "Hajde da to sasečemo u korenu. To je tako glupo, molim vas prestanite", poručila je, nakon čega je dobila sijaset komentara podrške.

Žena Brusa Vilisa je demantovala da Demi živi sa njima.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Brusu Vilisu najpre je dijagnostifikovana afazija, da bi se ispostavilo da ipak ima jedan oblik demencije koja se, nažalost, razvija velikom brzinom. Glumac, pokušava da ostane pribran, kako su priznali i članovi porodice, ali mu to ne polazi za rukom uvek, što je rastužilo mnogobrojne fanove, jer je to znak da bolest polako preuzima vođstvo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!