Maite Peroni danas slavi svoj 40. rođendan, a s obzirom na to da izgleda vrlo mladoliko niko joj ne bi dao te godine. Proslavila se kao Maričuj u popularnoj seriji 'Oprezno s anđelom', a nedavno je objavila da očekuje prvo dete sa suprugom televizijskog producenta Andresom Tovarom (39), ekskluzivno za časopis Caras.

Supružnici su dali veliki intervju u kojem su govorili o prinovi i zajedno su odradili snimanje na kojem je ona pokazala trudnički stomak. „Preplavljena sam osećanjima i sve je to uzbudljivo jer se svašta dogodilo“, rekla je Peroni.

"Uvek sam želeo da imam ćerku",nadovezao se Andres.

Glumica je otkrila kako je saznala da je trudna. „Planirali smo venčanje i mesec dana pre ceremonije, 8. septembra, bila sam u Barseloni i otišla na probu venčanice, a dan kasnije počela sam da se osećam drugačije. Shvatila sam da se ne osećam dobro i mislila sam da je to zbog umora, sati leta, toliko posla, jer nisam stajala, ali najmanje sam mislila da sam već trudna. Jedna od mojih najboljih prijateljica mi je rekla: 'Mai, mislim da si trudna', a ja sam rekla: 'Ne, bilo bi prerano,' jer osim toga, dogodilo se toliko mnogo stvari da sam mislila da sam umoran, i zato sam se tako osećala. Spavala sam ceo dan i kada sam se probudila, prijateljica mi je dala test na trudnoću", rekla je Maite, koja je pre toga sa suprugom odlučila da žele da rade na proširenju porodice.

Otkrila je i da li želi da ima još dece.

„Naravno da imamo planove da zasnujemo porodicu, ali mi smo već jedna porodica, tako da ako stvari prođu dobro i kasnije dođe još jedno dete, bićemo najsrećniji, a ako ne, mislim da ćemo uvek biti otvoreni za sve što nam je dostupno. Važno je živeti svoju sadašnjost, a kako sve bude išlo, videćemo kraj priče. Život će pokazati da li će to biti jedno, dvoje, troje dece...", objasnio je Peroni.

Glumica nije štedela ni na komplimentima prema svom suprugu. „Andres je izuzetno zaštitnički čovek, pun ljubavi i empatije. Biće sjajan tata“, istakla je ona.

Inače, par se venčao 9. oktobra prošle godine, a meksički mediji su sredinom 2021. pisali da je Maite ukrala Andresa od najbolje drugarice Klaudije Martin i da mu je jedno vreme navodno bila ljubavnica.

Maite Peroni je Adreasu navodno prvo bila ljubavnica.
Victor Chavez / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nekoliko dana pre toga iznenadila je javnost raskidom sedmogodišnje veze sa muzičkim producentom Kokom Stambukom. Kada se saznalo za aferu, bilo je jasno zašto je njihova ljubav pukla. Naime, kako mediji prenose, ona je mesecima varala svog dečka sa suprugom svoje prijateljice Andresom.

„Očigledno je pao na Maitine šarme i flertovanje. Počela je da ga zavodi, a ceo umetnički svet zna njen modus operandi i da voli da flertuje sa muškarcima. Najgore od svega je što mu je njegova žena prijateljica. Ne znam kako je to mogla da joj uradi", rekao je izvor za meksičke medije.

Peroni je imala aferu sa nekadašnjim miljenikom žena Vilijamom Levijem
Instagram 

Podsetimo, pre toga se pisalo da je Peroni imala aferu sa nekadašnjim miljenikom žena Vilijamom Levijem. Zbližili su se u seriji 'Oprezno sa anđelom' u kojoj su tumačili glavne uloge Maričuja i Huana Migela koji se zaljubljuju. Sapunica je brzo postala popularna, a onda su se pojavile glasine da su Maite i Vilijam imali aferu. Peroni je tada bila u vezi sa muzičkim producentom Gvidom Larisom, a Levi je bio oženjen Elizabet Gutijerez, kojom se oženio 2003. godine i dobili su dvoje dece.

Bivši Vilijamov asistent otkrio je da je imao aferu sa koleginicom i pomenuo njegove bivše romanse, uključujući i onu sa meksičkom glumicom Altair Harabo (36). "To je laž. Veoma sam tužan što tako slobodno pričaju o tuđim životima kada nemaju pojma o njima“, prokomentarisala je Maita glasine.

Vilijam Levi nije komentarisao aferu sa Maite Peroni.
Instagram 

"Žao mi je, ali neću da nastavljam priču o ovome jer dobijam isto pitanje svaki dan, kao pokvarena ploča. Samo želim da radim, da ostanem sam i da skinem ove glasine sa svojih leđa", rekao je Vilijam.

Pojavile su se i romantične fotografije Maite i Levija, a oni su tvrdili da su to snimili za promociju sapunice. "Te fotografije nisu stvarne, snimljene su u Akapulku kada smo snimali seriju", rekao je glumac koji je prolazio kroz bračne probleme.

Vilijam Levi varao ženu.
Instagram 

Vilijam je 2021. godine bio usred ogromnog skandala nakon što je u javnost procurilo da je prevario svoju suprugu, manekenku i glumicu Elizabet Gutijerez sa više od 80 žena. Vilijam i Elizabet su u braku od 2003. godine i imaju ćerku Kejli i sina Kristofera.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!