Prvo seksualno iskustvo trenutak je koji se pamti ceo život. Prema istraživanju koje je poznata svetska kompanija Durex napravila 2013., ukupni prosek prvog seksualnog iskustva je 18 godina i četiri meseca.

Međutim, ove zvezde izgubile su nevinost dosta ranije.

Glumac Džoni Dep, koji odavno važi za kao miljenika žena, nevinost je izgubio kao 13-godišnjak na zadnjem sedištu automobila. Svirao je tada gitaru u svom bendu "Flame", a nevinost je izgubio sa svojom obožavateljkom.

džoni dep izgubio je nevinost sa 13 godina
KURIR/NEMANJA NIKOLIĆ 

Anđelina Džoli nevinost je izgubila sa 14 godina, sa svojim tadašnjim dečkom. Kako i sama priznaje, oboje su hteli veću bliskost pa su odlučili da se međusobno poseku. Priznaje da je osećaj bio fenomenalan i da joj je srce počelo ubrzano da kuca.

anđelina džoli nevinost je izgubila sa 14 godina
Shutterstock 

Elizabet Tejlor svoju je nevinost izgubila kao 15-godišnjakinja s kolegom Piterom Lowfordom - i to u limuzini.

Glumac Majkl Daglas nevinost je izgubio sa 16 godina, ali sa dve žene istovremeno koje su bile prijateljice njegove majke te su u tom trenutku imale 30 godina.

majkl daglas izgubio je nevinost sa 16 godina s dve žene
Shutterstock 

Lindzi Lohan svoje prvo seksualno iskustvo doživela je sa samo 13 godina.

"Verovala sam da će moj život biti mnogo bolji jer sam nevinost dala prvom bogatom momku koji se pojavio u mom životu. Mislila sam da ga volim i želela sam da mu udovoljim, u svakom smislu", izjavila je.

lindzi lohan izgubila je nevinost sa 13 godina
Shutterstock 

Britni Spirs alkohol je počela da pije sa 13, nevinost je izgubila s 14 godina, a počela je da se drogira sa 15, ako je za verovati šokantnoj knjizi koju je napisala njena majka.

britni spirs je nevinost takođe izgubila sa 13 godina
Shutterstock 

Kim Kardašijan prvi put imala je se*s kada je imala samo 14 godina, i to sa Titom Džoom Džeksonom, ili Ti Džejom, sinom starijeg brata Majkla Džeksona.

Glumac Šon Koneri, priznao da je svojevremeno da je nevinost izgubio kao dečak od 8 godina. Dodao je kako se ne seća kako se i sa kime to dogodilo, ali pokojni glumac nije krio da je volio žene.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!