Princ Hari podigao je ogromnu prašinu svojom biografijom "Spare", a kako stvari stoje, niko nije bio pošteđen, pa tako ni ljudi iz daleke prošlosti. Naime, Hari je u svojoj autobiografiji pisao i o prvom intimnom odnosu sa starijom ženom kojoj nije otkrivao identite.

Princ Hari je i pre nego što su izašli njegovi memoari zaintrigirao javnost detaljima svog ljubavnog života, jer se u svojoj knjizi dotakao trenutka kada je izgubio nevinost i otkrio da se to dogodilo sa prelepom starijom ženom na selu. Pričalo se da je misteriozna dama glumica Elizabet Hurli, ali je ona to demantovala ubrzo nakon glasina.

Sada, posle brojnih spekulacija, ona je konačno odlučila da izađe u javnost. Prema pisanju Daily maila, oglasila se žena koja tvrdi da je upravo ona ta o kojoj je princ pisao.

Reč je o Saši Volpol, 40-godišnjoj misterioznoj ljubiteljki konja koja tvrdi da je imala strastveni petominutni seks sa princom Harijem.

Žena sa kojom se princ Hari izgubi nevinost izašla u javnost.
No Credit / Bauer Griffin / Profimedia 

Kako Saša kaže, odlučila je da izađe u javnost da ispriča svoju verziju ovog događaja. Za početak, ona kaže da je princ napravio prvi potez, što je bio razlog za spontani seks na polju.

''Počeo je da me ljubi. Bilo je strastveno, intenzivno. Oboje smo znali. Od poljupca smo vrlo brzo završili na podu. Bilo je vatreno. On za mene nije bio princ Hari, bio je moj prijatelj i situacija je malo izmakla kontroli. Nismo planirali da to uradimo, ali bilo je brzo, divlje i uzbudljivo. Oboje smo bili pijani. Ne bi bilo da nismo“, kaže Saša, koja je sada srećno udata majka dvoje dece.

Nadala se da će sve ostati tajna i tako je bilo godinama, sve do knjige princa Harija. Ali posle tog sastanka nikada nisu razgovarali, videli se niti razmenili poruke.

Saša ne žali ni za čim, a princa se seća kao druželjubivog, duhovitog i punog života. Bio je normalan mladić. Da nema tu titulu, nikada ne biste ni pomislili da je on nešto više od nas“, opisala je Saša princa, ali ne razume zašto je sada izašao u javnost sa tim.

„Čuvala sam ovu našu tajnu 21 godinu, pa sam se jako iznenadila kada mi je drugarica rekla da je videla priču o tome na televiziji. Skoro sam pala sa stolice. Sada sam i ja odlučila da progovorim jer sam znala da mediji neće odustati dok me ne pronađu“, objasnila je Saša.

Podsetimo, princ Hari je autobiografijom digao veliku prašinu, a interesovanje za memoare je ogromno otkako je knjiga izašla početkom godine.

John Stillwell / PA Images / Profimedia, Mike Hollist / dmg media / Profimedia Pogledajte koliko se princ Hari promenio za sve ove godine.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!