Zvezda serije "Igra prestola"Emilija Klark (36) svakako nije očekivala ružne komentare na svoj izgled kada je objavila fotografiju s poklonom koji joj je dala majka.

Naime, Emilija je pre nedelju dana pozirala sa šoljicom koju joj je poklonila majka, a na njoj piše: 'Super ti ide'.

Ali umesto da objava razveseli glumičine pratioce, oni su se koncentrisali na njen izgled na fotografiji. Snimila je selfi iz krupnog plana sa velikim osmehom na licu i to je bila prilika da procene da izgleda staro.

'Šta ti je bilo?', 'Šta se dešava sa tom kosom, sada je gora od moje', 'Ne razumem zašto si toliko popularna', bili su neki od komentara.

Njeni fanovi su brzo stali u njenu odbranu, ističući da stari kao vino i da odlično izgleda. 'Ovo je ubedljivo najlepša žena u Holivudu', 'Uvek me nasmeješ', 'Hvala što se toliko smeješ, svet je srećnije mesto zbog tebe', 'Prelepe, prave bore smejalice', komentarisali su.

Inače, Emilija je svojevremeno govorila o starenju za magazin Elle i otkrila da joj je stručnjak za estetske zahvate savetovao da uradi filere kada je imala 28 godina.

emilija klark.
Instagram 

„Imate ideju o starenju i onda imate ideju o tome kako starenje izgleda. Sa 34 godine sam mudrija, inteligentnija, imam više iskustva, radila sam sve te stvari i ponosna sam na to. To možeš samo zato što imaš godina koliko imaš. Vreme je jedino što vam dopušta da radite ove stvari", rekla je ona.

"Dakle, ako će moje lice odražavati vreme koje sam provela na ovoj zemlji, ja sam za to", dodala je glumica, koja je prvu aneurizmu na mozgu imala 2011. godine sa 24 godine. Tokom treninga je osetila bolnu glavobolju za koju kaže da se osećala „kao da joj elastična traka steže mozak“.

Ona je podelila svoje iskustvo sa subarahnoidalnim krvarenjem, neuobičajenim tipom moždanog udara izazvanog krvarenjem na površini mozga, u eseju koji je napisala za The New Yorker prošle godine.

„Posle krvarenja nisam mogla da se setim sopstvenog imena. Umesto toga, gluposti su mi izletele iz usta i počela sam da paničim. Nikada nisam iskusila takav strah", napisala je ona. Na sreću, njena afazija je nestala posle nedelju dana.

Emilija Klark plakala zbog intimnih scena.
Instagram 

Emilija je takođe nedavno otkrila da je plakala tokom svojih golih scena sa Džejsonom Momoom u seriji Igra prestola. Ona je istakla da pre prihvatanja uloge nije znala da će morati da se skida.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!