Leonardo Dikaprio (48) poznat je kao nepopravljivi ženskaroš i stalno opravdama tu nelaskavu reputaciju. Glumac, u kojeg su se žene zaljubile još 90-ih godina u filmskom hitu 'Titanik', stalno je u društvu novih lepotica.

Dikaprio uhvaćen sa slavnom manekenkom.
MCC / Spread Pictures / Profimedia 

Di Kaprio je fotografisan u sredu u Parizu u društvu zadivljujuće manekenke Roze Bertram (28). Oboje su se pojavili u restoranu na zabavi njegovog prijatelja Ričija Akivea, preduzetnika i vlasnika popularnih privatnih klubova. Više fotografija pogledajte ovde.

Leonardo i Rouz su stigli na zabavu u isto vreme, a kasnije su otišli ​​u razmaku od nekoliko minuta.

Zanimljivo je da je belgijska manekenka prešla starosnu granicu koju je Leonardo postavio svojim devojkama, onu od 25 godina.

Rouz je krajem prošle godine povezivana sa Francuzom Kilijanom Mbapeom, koji je sa 24 godine postao jedan od najboljih fudbalera sveta. Pre njega je bila u vezi sa bivšim igračem PSŽ-a, 35-godišnjim Gregorijem van der Vilom. Upoznali su se kada je ona imala samo 17 godina, baš kada je on igrao za pariski klub, i zajedno su dobili dvoje dece.

Iako se činilo da je njihova ljubavna sreća na vrhuncu, Rouz je u julu prošle godine javnosti objavila da je 'trenutno slobodna i spremna za upoznavanje'.

Tada je postalo jasno da je dugogodišnja veza sa fudbalerom propala.

„Dugo smo odlučivali o tome. Trenutno je prošlo tri meseca od raskida', rekla je tada i dodala da su na vezu uticali psihički problemi fudbalera.

„Mnogi ljudi se bore sa tim. O tome se ne priča dovoljno i, kao u mom slučaju, ako ne znate dovoljno o ​​tome, veoma je teško razumeti osobu koja prolazi kroz to. Nije uvek bilo lako nositi se sa tim. Srce mi se slama kada vidim kako se oseća i da ne mogu da mu pomognem", rekla je manekenka.

Inače, Dikaprio je prošle nedelje uhvaćen sa televizijskom voditeljkom Majom Džamom (28), a potom je za vikend snimljen u društvu najlepše Rumunke, glumice i manekenke Madaline Genea (35).

Oni su u nedelju oko dva ujutru bili u noćnom klubu u centru Milana. Madalina je blistala u šljokičastom kombinezonu sa prorezima i vrtoglavim štiklama, a njen izgled je, kao i uvek, izazvao divljenje.

Dikaprio uhvaćen sa novom devojkom.
ALEXJR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Glumac je redovan gost ovogodišnjih nedelja mode, a posle boravka u Londonu skoknuo je do Milana. Bio je prisutan na žurkama sa zvezdama, a na jednoj od njih su mu se putevi ukrstili sa bivšom devojkom. Nešto kasnije, Madalina je snimljena kako ulazi u Dikapriov automobil.

Dikaprio i Genea su se zabavljali 2011. godine kada je on u Australiji snimao film 'Veliki Getsbi', u kojem je igrao glavnu ulogu. Njihova romansa nije potrajala, a sada, posle novih paparaco fotografija, mnogi se pitaju da li su obnovili vezu ili su samo prijatelji.

Madalina Genea u društvu Dikaprija.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Podsetimo, veruje se da Dikaprio napušta žene kada napune 25. godina jer tada počinju da razmišljaju o deci i žele da se skrase.

„To nije ono što Leo želi. On ne želi porodicu i ne želi da bude u blizini žena koje bi ga mogle pritiskati zbog toga. Čim ga devojka upozna, sat otkucava. Ako ostari, za nekoliko godina, više je nema. Ako se previše približi, za nekoliko godina, nestaje. On je ostario, ali njegov ukus nije“, rekao je izvor blizak glumcu za Page Six.

Oskarovac je svojevremeno rekao da ne želi da se nađe u ulozi oca. „Mislite li da bih želeo da uvedem decu u ovakav svet? Ako se desi, desiće se. Ne želim da ulazim u detalje o tome, da ne bi bilo pogrešno protumačeno", rekao je glumac.

IMP Features / IMP Features / Profimedia, RMBI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Bivša devojka Leonarda Dikaprija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!