Poslednje dve godine bile su veoma turbulentne u životu televizijske voditeljke Vendi Vilijams. Iako neko vreme nismo mogli da je viđamo prečesto u javnosti zbog životnih problema koji su je zadesili, sada je ponovo počela da se pojavljuje.

Naime, paparaci su je uslikali na njujorškim ulicama kako šeta ka svom stanu, a na sebi je imala crni outfit sa već prepoznatljivim glomaznim čizmama.

Vendi Vilijams se jako čudno ponaša u javnosti.
T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ali postoji i poseban razlog zašto mora da ih nosi. Naime, oni prekrivaju limfedem zbog kojeg su joj se noge deformisale, a stopala postala 'zelela' od progresivnog otoka međućelijskog tkiva. U jednom trenutku joj se pogoršala cirkulacija i u nogama, zbog čega je morala da se kreće isključivo u invalidskim kolicima.

Zelena stopala Vendi Vilijams.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Kao i u prethodnim pojavljivanjima, Vendi je pred kamerama pravila čudne izraze lica i upirala prstom u fotografe, što su mnogi zaključili da nije psihički najstabilnija.

Kasnije je u javnost procurilo da je Vendi bila u ranoj fazi demencije, a završila je na rehabilitaciji zbog dugogodišnje zavisnosti od alkohola.

„Vendi je pila svaki dan pre nego što je otišla u bolnicu, čak i dok je snimala emisiju“, rekao je jednom izvor za The Sun, dodajući da je osoblje često govorilo da je izgledala prilično pijana kada je dolazila u studio.

Vendi Vilijams u invalidskim kolicima.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

„Svi su to videli, ali niko nije hteo ništa da kaže iz straha da će ostati bez posla. Uvek je pijana, a jedino je bila trezna kada se oporavljala od alkohola. Ona je alkoholičarka i teško je. Ne treba joj emisija, potrebna joj je pomoć“, dodao je tada izvor.

Mnogi su njenu situaciju 'pravdali' činjenicom da ju je bivši suprug Kevin Hanter varao 15 godina, a ona se od njega razvela tek 2020. posle 22 godine braka.

Vendi Vilijams krije zelena stopala glomaznim čizmama.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Međutim, nedavno je najavila da počinje svoj novi projekat, tačnije podkast 'The Wendy Williams Experience', koji će ujedno biti i njen povratak u svet medija nakon što je njena emisija ukinuta.

Još fotografija voditeljke koja je porocima uništila život pogledajte u našoj galeriji.

Shutterstock Voditeljka nekad i sad