Poznata američka voditeljkaVendi Vilijams (58) zabrinula je obožavatelje izgledom i ponašanjem.

Paparaci su je nedavno snimili kako samostalno hoda nakon što je zbog bolesti nekoliko meseci provela u kolicima, a na fotografijama se vidi kako je vidno smršala, te da joj kože visi s nogu koje je pokazala u kratkom šortsu.

Nakon toga uhvatili su je i u predvorju njene zgrada u Njujorku u kućnom ogrtaču i bosonogu, a kaad je videla da je snimaju počela je da pravi čudne grimase.

Voditeljka navodno nije znala ni da je njena emisija "The Wendy Williams Show" otkazana, zbog iznenadnog nestanka i dugog odsustva, što je za medije otkrio televizijski producent Ira Bernstein.

vendi vilijams snimljena na ulicama njujorka pre nekoliko dana
Dario Alequin / News Licensing / Profimedia 

"Rekao sam joj da smo morali da donesemo takvu odluku nakon što dugo od nje nismo čuli ni glasa", kazao je Bernstein za "The Hollywood Reporter". Njen termin dali su drugoj voditeljki Šeri Šeperd, koja je dobila svoj show, nakon što Vendi nije bilo 9 meseci.

vendi vilijams je drastično smršala
Dario Alequin / News Licensing / Profimedia 

Poznato je i da Vendi Vilijams ima problema alkoholom, a obožavatelji sumnjaju i kako je trenutno u istoj situaciji sa starateljstvom kao što je bila Brirni Spirs, te da je u ranim fazama demencije.

Vendi se dugo borila s posledicama koronavirusa, a takođe boluje od limfedema i Gravesovwee bolesti. Zbog toga je izgubila cirkulaciju u nogama, stopala su joj bila zelena i nije mogla samostalno da hoda neko vreme.

paparaci su vendi snimili dok je pradila čudne grimase u holu svoje zgrade
Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Njen PR potvrdio je da je Vendi želela da radi ali zdravlje joj to nije dopustilo. 

"Svaki dan mi govori da želi raditi podcast. Spremna je to uradi odmah, ali ja joj se protivim jer još uvek nije dobro", izjavio je PR i dodao:

zelena stopala vendi vilijams pre nekoliko meseci
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

"Vratiće se na TV kad joj to dopusti njeno zdravstveno stanje".

Vendi je nedavno u jednoj emisiji otkrila i da se udala za policajca Henrija, ali mnogi joj nisu poverovali jer je zvučala i ponašala se čudno. Kako je popularna voditeljka nekada izgledala pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock Voditeljka nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!