O 24-godišnjoj Maliji, starijoj ćerki nekadašnjeg američkog predsednika Baraka Obame, nekada se pisalo samo u superlativu, a nazivana je i "najprespektivnijom Amerikankom". 

Nažalost, nekada "zlatna" ćerka slavnog oca veoma je brzo narušila svoj ugled, te je sada opisuju kao "razuzdanu", "puštenu sa lanca" i slično.

Malaja Obama promenila se poslednjih godina.
Flightrisk / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Ona je poprilično promenila u poslednjih nekoliko godina, a od uzorne studentkinje Harvarda koja je plenila pažnju studentskim uspesima i lepotom, sada se pretvorila u party devojku koja se pojavljuje na svakoj žurki, a u poslednje vreme promenila je i imidž, a u novim izdanjima teško da bi se mogla zamisliti u Beloj kući.

Dugu kosu upletenu u kikice ofarbala je u svetlu boju, a paparaci su je u više navrata uslikali sa dubokim, tamnim podočnjacima, u praljvoj odeći koja zaista ne priliči ćerki bivšeg predsednika Amerike i jednog od najuticajnijih ljudi sveta. 

Podsetimo, Malija je studirala na Harvardu, a diplomirala u proleće 2021. godine. Nakon toga se navodno preselila u Los Anđeles jer je dobila posao pisca na novom filmskom projektu Amazona koji je vodio glumac Donald Glover.

Otkako se osamostalila, paparaci su je već nekoliko puta 'uhvatili' u noćnim izlascima, pa je javnosti postalo poznato da je strastveni pušač, što njeni roditelji ne odobravaju.

Takođe je u više navrata uslikana i sa čašom u ruci i u vidno pijanom stanju. Malaja je inače starija Obamina ćerka koju je dobio sa Mišel Obamom, čuvenom pravnicom. Međutim, Malaju u poslednje vreme nije briga da održi ugled i reputaciju porodice, a pogotovo oca koji je bio predsednik u dva mandata, od 2009. do 2017. godine.

Malaja Obama često pije i puši.
SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Pisalo se da je zapravo jedna osoba okidač za njeno buntovno ponašanje. Naime, u prošlosti se mnogo pisalo o nejnoj vezi sa kolegom sa studija, Rorijem Farkuharsonom.

Pre tri godine Malija je navodno bila verena za Rorija, ali je na kraju ljubav propala, a par nikada nije došao do oltara. Ispostavilo se da Rori vara Maliju, a njegova afera je otkrivena upravo zahvaljujući paparaco fotografijama koje su ga uhvatile u zagrljaju sa drugom.

Predsednika Baraka Obamu je razbesneo način na koji je tretirana njegova ćerka i priznao je da je uvek mislio da je Malija previše dobra prilika za Rorija, koji ju je samo uvukao u loše društvo.

Iako se Malija neko vreme posle te drame nije pojavljivala u javnosti, čini se da nije prestala da živi životnim stilom u koji ju je Rori uvukao. Ona i dalje mnogo izlazi, "partija", pije i druži se sa nepoznatim mladićima, a kakva će joj biti budućnost na kraju ostaje da se vidi. U ovom trenutku, izgleda da joj nije stalo do njenog statusa 'dobre devojke'.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!