Činjenica da je neko ko je vanserijski lep, uspešan, bogat, svetski poznat, i dalje nevin sa 40, mnogima zvuči gotovo apstraktno. Ipak, ovako nešto priča je života neverovatne Lolo Džons, inače trostruka olimpijske šampionke.

Ovo priznanje svojevremeno je iznenadilo američku javnost, a uprkos tome što je od tada prošlo nekoliko godina, situacija se još uvek nije promenila. Lolo je i dalje devica.

Međutim, umesto da ovoj ženi skinemo kapu i kažemo bravo, jer stoji pri svojoj odluci i čeka "gospodina pravog", Lola se svakodnevno suočava sa stotinama negativnih komentara samo zato što ne želi da svoju nevinost da bilo kome. 

Naime, iako je danas uobičajeno da devojke veoma rano stupaju u intimne odnose - što nije za pohvalu, mnogi smatraju da nije normalno ni da devojka u 5. deceniji još uvek nije imala intimne odnose.

Neverovatno je da su većinski one koje je vređaju žene, te u njenom primeru definitivno važi ona stara da je "žena ženi najgori vuk". 

Mnogi je optužuju i da laže, i to samo zato što ima seksepilne slike, zbog čega se "pretpostavlja", vođeno nekim zastarelim narativima, da "svako ko nosi kratku suknju, mora da je imao na desetine muškaraca". 

Uprkos čuđenju i negativnim komentarima koje redovno sluša, Lolo ističe da će nevina ući u brak, ali da još uvek nije našla pravog muškarca, te da ima strpljenja.

"Pokušavala sam da budem s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve je uvek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Rešena sam da imam seks tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog muškarca", rekla je ova seksi 40-godišnjakinja pre nekoliko godina.

Ona je prošle godine rekla da je javno priznanje ove činjenice bila greška i da joj je "ubilo sve izlaske", kao i da više nije imala šanse. Lolo je bila prilično otvorena na Instagramu, kada je podelila da joj je srce slomljeno i da se 8 meseci uzalud dopisivala i komunicirala sa čovekom koji joj je slao mešane signale.

"U jednom trenutku pričao mi je da sa mnom želi brak i decu, a onda je nastavljao da me drži u prijateljskoj zoni. Teško mi je oko srca. Isrpljena sam od sastanaka", požalila se publici.

"Stalno se molim Bogu da mi pošalje pobožnog čoveka. Molila sam se godinama i u suzama molila Boga da nađem muža. Čak sam se molila i da skloni tu želju iz mog srca, ako mi nije suđeno da se udam.Ali kako godine prolaze, tako sve jače želim da imam muža i decu, moju sopstvenu porodicu. Ali, srce mi je konstatno slomljeno.

Često me zadirkuju zbog moje odluke da nemam seks pre braka. Muškarci mi šalju poruke kako sam stara, da sam isprana i da treba da završim s tim. Tada ja zajecam. Gde si, Bože?", dodala je.

Nažalost, na mušku grubost, neretko se dešavalo da su žene odlazile i dalje, uglavnom aludirajući da "glumi nevinašce, a ponaša se kao ku*va" i slično, što nije nimalo lepo ni lako za pročitati.

Lolo Džons prozivaju jer nosi seksi stvari.
Instagram 

Lepa sportistkinja poručila je drugim devicama da je ovo najteža stvar koju je uradila u životu. "Teže je nego trenirati za Olimpijske igre. Teže je bilo ostati nevin pre braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika", rekla je.

Kako pravog kandidata nije bilo na vidiku, Lolo je prošle godine ušla i u proces zamrzavanja svojih jajnih ćelija. Kako je rekla, muškarci od nje beže nakon priznanja.

"To je bila greška. To mi je ubilo sve izlaske nakon toga. Nisam imala šanse. Pre sam bar imala malo. Ranije sam uvek razmišljala: 'OK, kako da mu kažem, da li da sačekam dok me ne upozna kao osobu ili samo da bacim bombu'", bila je iskrena ova atletičarka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!