Svako je ikada gledao atletiku, zapamtio je prelepo lice najpoznatije američke sportistkinje, Lolo Džons (40) koja svoju popularnost ne duguje samo sportskim uspesima, već i pomalo kontroverznoj ličnosti i nesvakidašnjoj odluci da nevina uplovi u bračne vode.

Ovo priznanje svojevremeno je iznenadilo američku javnost, a uprkos tome što je od tada prošlo nekoliko godina, situacija se još uvek nije promenila. Lolo je i dalje devica.

Trostruka olimpijska šampionka je izrazito zgodna i lepa, a na društvenim mrežama često ističe svoj seksepil, a već gazi i petu deceniju, pa je ovo otkriće mnoge zateklo.

"Pokušavala sam da budem s ljudima iz različitih društvenih sfera, čak i s kolegama atletičarima, ali sve je uvek završavalo raskidima i mojim slomljenim srcem. Rešena sam da imam seks tek kada stupim u brak, ali nikako ne mogu da pronađem pravog muškarca", rekla je ova seksi 40-godišnjakinja pre nekoliko godina.

Ona je nedavno rekla da je javno priznanje ove činjenice bila greška i da joj je "ubilo sve izlaske", kao i da više nije imala šanse. Kako je Lolo prilično otvorena u maju ove godine na Instagramu je podelila da joj je srce slomljeno i da se 8 meseci uzalud dopisivala i komunicirala sa čovekom koji joj je slao mešane signale.

"U jednom trenutku pričao mi je da sa mnom želi brak i decu, a onda je nastavljao da me drži u prijateljskoj zoni. Teško mi je oko srca. Isrpljena sam od sastanaka", požalila se publici.

"Stalno se molim Bogu da mi pošalje pobožnog čoveka. Molila sam se godinama i u suzama molila Boga da nađem muža. Čak sam se molila i da skloni tu želju iz mog srca, ako mi nije suđeno da se udam. Ali kako godine prolaze, tako sve jače želim da imam muža i decu, moju sopstvenu porodicu. Ali, srce mi je konstatno slomljeno.

Često me zadirkuju zbog moje odluke da nemam seks pre braka. Muškarci mi šalju poruke kako sam stara, da sam isprana i da treba da završim s tim. Tada ja zajecam. Gde si, Bože?", dodala je.

Lepa sportistkinja poručila je drugim devicama da je ovo najteža stvar koju je uradila u životu. "Teže je nego trenirati za Olimpijske igre. Teže je bilo ostati nevin pre braka nego završiti fakultet. Bila sam u iskušenju, imala sam mnogo prilika", rekla je.

Inače, Lolo je pre dve nedelje ušla u proces zamrzavnja svojih jajnih ćelija.

Instagram Lolo Džons u petoj deceniji važi za najpoznatiju devicu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!