Kim Kardašijan možda je navikla da je zvezda gdegod se pojavi, ali na reviji "Dolce&Gabanna" u MIlanu ipak nije imala šanse kada je pored nje stala naša proslavljena influenserka Tamara Kalinić

U modnom duelu pobedu je odnela lepa Novosađanka, što je "šamar u lice" Kardašijanki koja na sve načine pokušava da bude modna ikona. Dok nju stilizuju horde stilista, i opet ne izgleda uvek dobro, što je i sama priznala nakon razvoda od Kanjea, jer jer on bio taj koji ju je oblačio i uveo u svet mode, naša influenserka u većini situacija sama osmišljava modne kombinacije.

Njen Instagram prepun je izdanja koja i najstrožiji kritičari ocenjuju sa čistom desetkom, ali poslednji look upravo na "Dolce&Gabanna" reviji malo je reći da obara sa nogu. 

U D&G korset haljini sa providnim gornjim delom i diskretnim peplum krojem, kao i sa masivnom ogrlicom sa znakom istoimenog brenda, izgledala je kao milion dolara dok je pozirala pred okupljenim fotografima.

Osmeh sa lica nije skidala, a kasnije se čak i fotografisala sa Kim koja je ovom prilikom nosila usku haljinu bez bretela sa animal printom i čokerom u istom tonu.

Kim Kardašijan pojavila se u haljini sa animal printom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Sve je ukombinovala sandalama sa providnim vezicama. Iako nema sumnje da je Kim izgledala sjajno u haljini, kada je poredimo za Tamarom, jasno je da ispod nje 10 klasa, što se dalo primetiti i po komentarima koji su, ovog puta, zasluženo, bili u korist lepe Tamare. 

"Džaba joj i grudi na izvolte i skupa haljina, kad izgleda jeftino", "Tamara pokazala kako treba izgledati na reviji velikog brenda", "Kim koja očajnički želi da bude bitna u svetu mode i onda dođe Tamara i objasni kako to treba da se radi", "Nakon vreća na glavi, sad se uvlači u preuske haljine koje ne može da iznese, a da ne izgleda jeftino. Žalim Kim, ovo je promašaj", "Prvo jeftin brus sa veštačkim cirkonima, onda preuzak komplet sa kaiševima, i onda haljina u kojoj izgleda stravično.... Kim, molim te, urazumi se", "Šta se desilo sa licem Kim"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati na mrežama.

Tamara je u ovom modnom okršaju definitivno odnela pobedu, a na kraju su se ispod Tamarine fotografije povele i rasprave o previše Fotošopa na Kiminom licu. Naravno, uvek se nađe i neko ko tvrdi da je ona takva i u prirodi, a sve pada u vodu kada pogledate njene paparaco fotografije.

Kim Kardašijan izbliza ne izgleda ni nalik kao na Instagramu.
Cinzia Camela / IPA / Sipa Press / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!