Svet je i dalje u ekstazi nakon što je na mrežama završio snimak na kojem Kejt Midlton blago "udara" princa Vilijama po zadnjici. Ovaj gest oduševio je ljude širom sveta koji ne prestaju da komentarišu postupak "uštogljene vojvotkinje", kojim je pobrala brojne simpatije. 

Razlog je više nego očigledan - vojvotkinja, inače poznata po tome što u javnosti ne pokazuje mnogo intime, sada se opustila i pokazala i tu stranu svoje ličnosti.

kejt Midlton dodirnula je Vilijama po zadnjici.
Rogers George / Sipa Press / Profimedia 

Iako je ne tako davno njen osmeh na javnim pojavljivanjima bio događaj sam po sebi, princeza od Velsa vremenom je postajala sve neposrednija, bliža imidžu "obične" žene, ali pre dve večeri otišla je korak dalje. 

Momenat kada je Vilijama dodirnula po zadnjici važi za sigurno najveće iznenađenje koje je priredila u javnosti od 2011. i njihovog venčanja u Londonu. Već mesecima unazad Kejt menja imidž javnih nastupa pa je ležernija nego ikada pre - nalik sebi pre udaje za Vilijama.

Iako Kejt i Vilijam u javnosti imaju status "uštogljenog" para, čini se da će se sada ta slika polako menja, barem kada je vojvotkinja u pitanju. Poznati par se pre dve večeri držao i za ruke iako je ranije bilo reči da to neće činiti javno jer žele da slede primer Elizabete Druge na tom planu, a sada se saznalo i šta stoji iza šaputanja koje je kažnjeno "udarcem" po Vilijamovoj zadnjici.

Naime, stručnjak za čitanje s usana Džeremi Frimen rekao je za "Miror" da je razgovor između princeze i princa od Velsa tekao ovako:

Kejt: "Kako ti je to promaklo?"

Vilijam: "Šta?".

Kejt: "Prestani da ignorišeš!"

Vilijam: "Koga ignorišem?"

Nakon toga ga je Kejt udarila po zadnjici uz široki osmeh, a da se primetiti i da je Vilijamu ovo prijalo. Inače, veoma je zanimljivo da se stručnjak za čitanje sa usana oglasio nakon analize stručnjakinje za govor tela Džudi Džejms koja je istakla da je ovaj dodir za Vilijama bio poput "seksi kazne". 

Sve to je dovelo do mišljenja da je u spavaćoj sobi para više nego zanimljivo, te da je upravo Kejt ta koja je "domina" u krevetu, odnosno ona koja vodi glavnu reč.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!