Sinoćna dodela BAFTA nagrada će se pamtiti po mnogo čemu pa i po krajnje opuštenoj Kejt Midlton koja je sebi dozvolila ono što, kako mnogi kažu, 'nije primereno' vojvotkinji.

Snimak na kojem se vidi kako princeza od Velsa dodiruje supruga po zadnjici napravio je pravi bum na društvenim mrežama, a ona je preko noći postala žena sa novim imidžom.

Kejt Midlton flertovala sa princom Vilijamom na BAFTA dodeli.
Rogers George / Sipa Press / Profimedia 

Vojvotkinja, inače poznata po tome što u javnosti ne pokazuje mnogo intime, sada se opustila i pokazala i tu stranu svoje ličnosti.

Iako je ne tako davno njen osmeh na javnim pojavljivanjima bio je događaj, princeza od Velsa vremenom je postajala sve neposrednija, bliža imidžu "obične" žene, ali je sinoć otišla korak dalje.

Sada je na BAFTA dodeli usnimljen trenutak kada su se svi iznenadili. Momenat kada je Vilijama dodirnula po zadnjici važi za sigurno najveće iznenađenje koje je priredila u javnosti od 2011. i njihovog venčanja u Londonu. U godini nakon venčanja teško se uklapala u protokole kraljevske porodice, što je kraljici Elizabeti II stvaralo veliki teret.

Prošle godine je sve iznenadila nikad opuštenijom porodičnom fotografijom na mrežama, i to baš uoči premijere dokumentarca Harija i Megan. Mnogi tvrde da je znala da će pričati o strogim pravilima na dvoru, te da je odgovor Kejt na te priče bila upravo ovakva fotografija.

Kejt Midlton više nije uštogljena.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Već mesecima unazad Kejt menja imidž javnih nastupa pa je ležernija nego ikada pre - nalik sebi pre udaje za Vilijama.

Iako Kejt i Vilijam u javnosti imaju status "uštogljenog" para, čini se da će se sada ta slika polako menja, barem kada je vojvotkinja u pitanju. Poznati par se sinoć držao za ruke iako je ranije bilo reči da to neće činiti javno jer žele da slede primer Elizabete Druge na tom planu.

Reakcije na snimak od sinoć koje su uglavnom pozitivne, primer su dvostrukih aršina. Šta bi bilo da je Megan uradila tako nešto, pre Mezgita? Potez sam po sebi nije nimalo sporan, ali bi se sigurno osporavao vojvotkinji od Saseksa iz ugla pristojnosti i njenog položaja, dok su za Kejt svi jedva čekali ovakve i slične momente.

Mike Egerton / PA Images / Profimedia, CHRISTIAN CHARISIUS / AFP / Profimedia Kejt Midlton i princ Vilijam upoznali su se na fakultetu, a spojila su ih ista interesovanja.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!