Slavni glumac Džud Lou ponovo je postao otac, i po sedmi put, nakon što su ih paparaci uhvatili na londonskom aerodromu dok guraju kolica sa novorođenom bebom. Džudu i njegovoj partneriki Filipi Koan ovo je drugo dete, a glumac se već ostvario kao otac sa još tri žene.

Inale Lou i Koan prvo zajedničko dete dobili su u maju 2020, nešto više od godinu dana nakon što su rekli sudbonosno "da". Inače, zanimljivo je da je Filipa koja je inače bihejvioralna psihološkinja, jedina, kako se čini, koja je uspela da ga "smiri", s obzirom da je godinama bio na lošem glasu kao preljubnik.

Džud Lou smirio se kraj nove žene koja mu je rodila drugo dete.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Lou čuva od javnosti svoj odnos sa suprugom i retko iznosi detalje o njihovom zajedničkom životu - toliko je naučio o tome u prethodnim vezama, da čak nisu objavili ni ime ni pol svog deteta. 

Par je prvi put viđen u proleće 2015. kada su zajedno uslikani na Festivalu sena, godišnjem događaju književnosti, nauke i kulture u Velsu. Kako prenosi Dejli mejl, upoznali su ih zajednički prijatelji.

Pre Koan, slavni glumac bio je oženjen glumicom Sejdi Frost, sa kojom deli troje dece. Takođe je bio veren sa prelepom glumicom Sijenom Miler od 2004. do 2006. godine, vezom koja se raspala tako što je ona otkrila da ju je varao sa dadiljom njihovog deteta. Takođe je dete dobio i sa konobaricom Samantom Burke. 

džud lou varao je sve svoje partnerke.
Keith Mayhew / Newscom / Profimedia 

Dugo se pričalo da je vrlo lako mogao da ima još dece, ali da je platio da se to "sredi". Ipak, ove priče nikad nisu potvrđene. No, čini se da je Lou konačno okrenuo novi list. 

Filipu tretira onako kako je trebalo da čini sa svim ženama u njegovoj prošlosti, a njihovu privatnost veoma ceni. "Ona je moja i ničija više. Ja sam veoma, veoma srećan ćovek", rekao je u jednom intervjuu.

"Veliki deo toga je činjenica da je ona veoma povučena osoba. A naša veza je veoma privatna stvar, i mislim da je deo činjenice da tako dobro funkcioniše upravo zbog toga."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!