Slavna glumica Hejden Panetijer neutešna je zbog gubitka brata i "najboljeg prijatelja" Džansena, nakon što je objavljeno da je iznenada preminuo prošlog vikenda u Njujorku. Kako prenose strani mediji, policija je primila poziv iz njegove kuće u nedelju oko pola 6 uveče, ali nije poznato više informacija o uzroku smrti. 

Inače, Džansen je bio pet godina mlađi od Hejden, i takođe se bavio glumom. Bivša Nickelodeon zvezda igrala je u brojnim ostvarenjima, čak i sa sestrom, i bili su veoma bliski, a glumica je često postavljala i fotografije sa bratom. 

Hejden Panterijer bila je veoma bliska sa bratom.
Lisa OConnor/AFF-USA.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U trenutku smrti, bio je aktivan u pet projekata, ali su mnogi primetili da je u poslednje vreme bio rastrzan i imao neko vreme probleme sa karijerom.

"Ja sam dobra osoba. Ne radim ništa ilegalno ili barem ne radim nezakonite stvari koje povređuju ljude pored mene, ako to ima smisla", rekao je jednom prilikom.

"Drogirao sam se, ali ne kradem. Da ne kažem da je svako ko je ikada nešto ukrao loša osoba i daleko od toga. Što znači da imam svoje trenutke kao i svi ostali. Bio sam frustriran celom glumom pa bih se isticao na čudnim stvarima poput odeće", ispričao je.

Njegove borbe teško su pale i njegovoj sestri koja je neutešna nakon vesti. "Hejden je jednostavno neutešna. Bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat. Bio je tako drag, ali živeo je na ivici", dodao je neimenovani izvor blizak porodici. Glumica se još nije javno oglasila povodom njegove neočekivane smrti.

Nažalost, ovo je samo jedna u nizu tragedija koja je zadesila Hejden Panetijer u poslednjih nekoliko godina. Tako je tek prošle godine progovorila o svojoj boli zbog gubitka starateljstva nad ćerkom Kajom koju je dobila sa Vladimirom Kličkom zbog zloupotrebe nedozvoljenih supstanci.

Hejden Panetijer izgubila je ćerku zbog droge i alkohola.
Youtube 

Hejden je u intervjuu za časopis People u julu 2022. govorila o svojoj dugotrajnoj borbi sa zavisnošću, otkrivajući da je njena zloupotreba droga počela kada je imala samo 15 godina — a zatim se izmakla kontroli dok se borila sa postporođajnom depresijom nakon rođenja. ćerke Kaje 2014. godine.

Hejden je Vladimiru rodila ćerku Kaju.
photofab/jaworski / Shutterstock Editorial / Profimedia 

"Kako sam starila, droga i alkohol su postali nešto bez čega skoro da nisam mogla da živim", priznala je Hejden, otkrivajući da je njena borba sa postporođajnom depresijom u kombinaciji sa njenim oslanjanjem na droge i alkohol rezultirala "srceparajućom odlukom da svoju ćerku pošalje u živi sa svojim ocem", Vladimirom Kličkom, u Ukrajini.

Ćerka Hejden Panetijer raste sa Vladimirom u Ukrajini.
SNK/246paps / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Hejden je rekla da nije pila dok je bila trudna sa Kajom, ali je priznala da su joj popustile kočnice nedugo nakon što se njena ćerka rodila, a njeni problemi sa pićem su od tog trenutka izmakli kontroli.

Na sve to, prolazila je pakao i na ljubavnom planu. Ona se ponovo vratila dečku koji ju je tukao i koji je još uvek na uslovnoj slobodi. Naime, njemu još nije istekla uslovna kazna koju je dobio zbog prebijanja glumice, ali ih to nije sprečilo da nakon tri meseca od raskida ipak obnove vezu. Naime, oni su odlučili da odu na zajednički odmor, a paparaci su ih uslikali na aerodromu u Los Anđelesu.

Par je vezu otpočeo još 2018. godine, a finalno raskinuli 2022, nakon sukoba koji je rezultirao nasiljem. Njihovo pomirenje čudi ako se uzme u obzir i njena izjava za People u maju, kada se činilo da je jednom zasvagda stavila tačku na ovaj odnos.

Podsetimo, prvi put kada je policija intervenisala bilo je još na početku njihove veze - 2018, kada ju je Brajan ošamario tri puta, iako se kasnije na sudu izjasnio da nije kriv.

Hejden Panetijer se uporno vraća dečku zlostavljaču.
Roger / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Hejden su policajci nakon njenog poziva u dva ujutro pronašli u modricama i natečenu na spratu kuće, a priznala im je kako su ranije pili u jednom baru i posvađali pri dolasku kući.

Navodno je jednom od policajaca priznala i kako joj je Brajan naudio i dan pre dok su bili na putovanju. Ipak, glumica je ostala s njim i nakon što je zbog njegovih udaraca počela da krvari iz nosa.

Zapravo, nakon prve romantične večere kada su ih paparaci uslikali, glumica je ukrala šou neprimerenim ponašanjem. Teturala je bosa po parkiralištu i unosila se paparacima u kameru, da na kraju počela da oh juri, dok se njen izabranik smejao sa strane, a nakon svega, glumica i dalje gaji ogromne emocije prema njemu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!