Kada su se te 2012. na modnoj sceni pojavile Ava Mari i Lea Rous, svet je zanemeo pred njihovom lepotom iako su tada imale samo 2 godine. Zapravo, bliznakinje su privukle ogromnu pažnju još nakon samog rođenja, kada je majci Džeki Klements sugerisano da bi trebalo da ih uključi u modeling, što je ona i uradila.

"Ljudi su mi stvarno govorili: "Vau, tako su lepe, stvarno bi trebalo da razmislite o tome da ih uključite u modeling, a onda sam i sama počela da verujem da je to dobra ideja", rekla je njihova majka Džeki Klements.

Nisu ni prohodale, a već su bile velike zvezde i proglašene su za najlepše blizakinje sveta. One imaju i starijeg brata, te kada je Džeki odlučila da pokuša sa modelingom, kada su devojčice imale oko 6 meseci, shvatila je da to nije izvodljivo, zbog prezahtevnih obaveza koji je taj život nametao, a koje su uticale na celu njihovu porodicu.

- Moj prvi pokušaj bio je kratkotrajan i odlučila sam da nije pravi trenutak - rekla je Džaki i dodala da je sačekala 7. rođendan devojčica kako bi mogle same da donesu odluku da li žele da se bave modelingom.

- Rekla sam ćerkama, da ako su spremne, mogu pored plesa i plivanja, da se bave i modelingom - dodala je Džeki i otkrila da su bliznakinje bile presrećne ovom činjenicom jer obožavaju da poziraju i budu u centru pažnje.

Od tog momenta sve je počelo da se odvija munjevitom brzinom. Život Klementsovih se znatno promenio. Prvo je Žaklin pozvala agenciju sa kojom je već sarađivala kada su deca bila mala, a oni su rado prihvatili devojčice. Zatim je organizovala profesionalnog fotografa i napravila portfolio za devojčice, a ostalo je istorija.

Pokrenula je i Instagram profil, a pošto su devojčice stvarno lepe i dobro poziraju, uskoro je svaka druga fotografija bila reklama, a njih dve danas imaju blizu 2 miliona pratilaca.

Ipak, slava nema samo jednu stranu, a to su veoma brzo osetile na svojoj koži. Iako su slavne, zarađuju milione i žive život o kakvom su mogle samo da sanjaju, ujedno je njihov profil bombardovan i salvom zlobnih komentara. Od apsolutnog obožavanja došlo je do toga da ih svet žali. 

Provlačili su se komentari da devojčice izgledaju tužno, da majka zloupotrebljava njihov izgled zarad sopstvenog profita, pa čak i to da nemaju detinjstvo.

- Da li ste upoznali moje ćerke? Očigledno niste, čim dajete ovakve komentare. Cenim vašu brigu, ali moje devojčice su dobro! One su srećne. Imaju neverovatno detinjstvo, puno prijatelja sa kojima se stalno igraju. Jedna poza ne definiše njihovu ličnost ili kvalitet života, napisala je ova ponosna mama.

U međuvremenu i njihov stariji brat je "potpisao" ugovor sa istom agencijom i uskoro će i sam uploviti u vode modelinga, a na pitanje zašto su devojčice na svakoj slici prenašminkane kratko je odgovorila da to modna industrija zahteva od njih.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!