Čuveni reper Drejk nije imao tipičnu priču otac-sin sa svojim naslednikom. Doduše, danas je priča potpuno drugačija, i reper se trudi da što više vremena provodi sa 5-godišnjakom, ali u prošlosti nisu imali tako dobar start.

Drejk je danas izuzetno blizak sa sinom.
Chris Young / PA Images / Profimedia 

Naime, problem je nastao kada se Adonis rodio. Iako se reper radovao prinovi i jedva čekao da postane otac, kada je video bebu po rođenju u njemu su se pojavile sumnje da dečak nije njegov.

Razlog je to što je beba imala izuzetno svetlu put i plave oči, kakve nema ni on, ni bebina majka, inače francuska umetnica Sofi Bruso. Inače, on je iz tog razloga i dugo krio da ima sina, te se sve saznalo tek 2018. godine, kada je to otkrio svetu pesmom "The Story Of Adidon".

"Skrivao sam svog klinca od sveta, skrivao sam svet od svog klinca...", repovao je on, između ostalog. Drejk je odradio čak 3 DNK testa da bi se uverio da je Adonis njegov baš iz razloga što su izgledali tako drugačije.

"Iskren da budem, uradio sam DNK test sa sinom, a onda su nam javili da je oštećen prilikom prevoza i da ne mogu da budu 100 posto sigurni je li on moj sin ili ne", ispričao je Drejk jednom prilikom.

"Tako da je to bila situacija u kojoj sam bio na čekanju, pa nisam hteo da kažem svetu da je to moj sin, ako se ispostavi da on to nije", objasnio je.

"Ako vidite mog sina, jasno vam je zašto", rekao je Drejk. Nakon toga je uradio još dva testa.

"Trebalo mi je još dva kvalitetna DNK testa iz dveju različitih kompanija" iskren je on.

Adonis je, inače, došao na svet 2017. godine, a njegova majka Sofi Bruso je rođena i odrasla u Francuskoj. Godinama je radila kao model, a danas je uspešna slikarka.

Mediji su pisali da je ona bivša zvezda filmova za odrasle, što nije istina, budući da su je pomešali s glumicom sličnog imena. S Drejkom se upoznala u januaru 2017. godine, u jednom japanskom restoranu u Amsterdamu, ali nikad nisu bili u ozbiljnoj vezi.

Par je ipak u sjajnim odnosima i zajedno odgajaju malog Adonisa, a kakav je Drejk kao tata, mališan je sam ispričao u podkastu Barstool Sports popularnog blogera Kejleba Preslija. 

"On je zabavan tata. Zbija mnogo smešnih šala", rekao je Adonis. Ispričao i da se nikada ne tuče, osim ako neko napadne njega, kada uzvraća.

Adonis kaže da je Drejk zabavan tata.
Twitter 

Kratak intervju oduševio je Drejkove fanove, koji su na Tviteru poručili da je dečak "presladak" i da je ovo bio "najbolji intervju koji su gledali".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!