Olivija Vajld koja je od skoro sama opasno se zamerila Rijaninim fanovima. Kažu da postoji poseban krug pakla za one koji muvaju tuđe muškarce, ali kada to još radite javno, i kada je plus lepša polovina tog muškarca i u drugom stanju, onda se stvari veoma komplikuju. 

Naime, kao što je poznato, nakon ogromne pauze, Rijana je nastupila na ovogodišnjem Superboulu i ujedno svetu obelodanila da je ponovo u drugom stanju.

Rijana je održala nastup za pamćenje.
Frank Micelotta/PictureGroup for Fox Sports / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Uprkos pozamašnoj trudnoći i ogromnom stomaku, pevačica je odradila nastup za pamćenje, a jedan od onih koji nije skrivao ponos bio je upravo njen partner Asap Rocky koji ju je sve vreme snimio telefonom. 

Upravo je ovaj momenat podelila i Olivija na svom Instagramu, u čemu nema ničeg spornog, ali ono što jeste problematično je sam opis koji je sve samo ne primeren. Vajldova je u međuvremenu i izbrisala stori, nakon što je dobila ogroman broj kritika zbog postupka.

olivja vajld muva rijaninog dečka.
Instagram 

"Ako sam ranije mislila da je zgodan, sada sam van sebe", napisala je, i plus tagovala i Rijanu i Asap Rokija. Naravno da je fanovima ovo zasmetalo, te da su potez opisali kao "sramotan", "neukusan", "bez imalo pristojnosti"... 

Olivija Vajld našla se na meti kritika zbog ponašanja.
Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Mnogima je zasmetalo što "balavi" na tuđeg momka, i to u trenutku kada na snimku Rijana otkriva da sa tim istim muškarcem čeka dete. Naravno, Tviter ključa od komentara, a Olivija, koja je poznata kao neko ko nema problem da rasturi ni svoju, a ni tuđe veze, našla se na stubu srama.

"Biti javna ličnost i javno "sliniti" nad tuđim muškarcem, to je ludo", glasi jedan od komentara.

"Olivija, tebe baš nije sramota", glasi drugi.

"Reći ovako nešto, i to javno, u trenutku kada je čovek ozaren zbog svoje devojke koja je celom svetu otkrila da je ponovo trudna, je prosto toliko nisko, stidi se Olivija", "Imaš li mozga da tako nešto kažeš", "Izgustirao je Hari, pa bi sad repera", "Zašto kvariš vezu Rijani", "Zar si toliko očajna da želiš tuđeg muškarca... popij malo vode, sedi i iskuliraj, oduzmite joj mreže", ređali su se negativni komentari.

Nakon više nego burnih reakcija, Olivija se ponovo oglasila na Instagramju uz "pojašnjenje" da je sve izvrnuto. "Hot je kada neko poštuje svog partnera", napisala je, što su mnogi protumačili kao prozivke bišima, Hariju Stajlsu, i Džejsonu Sudeikisu, što bi bilo u redu, da tog istog bivšeg nevenčanog supruga nije varala sa Stajlsom što je kasnije obelodanjeno, čime sama nije ispunila ono osnovno - da poštuje osobu sa kojom je.

olivjia vajld se pravdala zbog storija.
Instagram 

 Za sada ni Rijana ni Asap nisu komentarisali "ispad" glumice, a Olivija se nakon celodnevne drame nije oglašavala.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!