Vrednosti porodice Brekston, rijaliti koji je pomalo nalik na Kardašijane, doveo je do onoga na šta brojni stručnjaci upozoravaju već godinama: sestra popularne pevačice Toni Brekston, Tamar, slomila se pod pritiskom neprekidne izloženosti očima javnosti i pokušala da se ubije.

Vest je stigla do ostatka porodice dok su kamere bile uključene. 

Tamar je probala sebi da oduzme život u hotelu u Los Anđelesu. Njen dečko, Dejvid Adefeso, pozvao je hitnu pomoć, koja je zatekla besvesnu zbog kombinacije tableta i alkohola.

Poslednjih meseci Tamar je neprekidno bila pred kamerama, jer je sa svojim dečkom snimala serijal na Jutjubu "Par u karantinu", televizijsku emisiju "Tamar Brekston: Nađi sebi život", i rijaliti "Vrednosti porodice Brekston". Uz to, prošle godine je pobedila u američkom "Selebriti Velikom bratu".

U poslednje vreme često se svađala sa producentima zbog toga što je predstavljena kao "besna crna žena", ali očigledno je da je pritisak neprekidne prismotre doveo do pucanja sistema.

Trenutak kad njena slavna sestra Toni deli zastrašujuću vest sa ostalim sestrama ostao je zabeležen na snimku i biće emitovan u novoj sezoni "Vrednosti porodice Brekston". 

Kao da ono što se već dogodilo nije dovoljno...