Proslavljeni fubaler Luka Jović koji je pre nekoliko meseci proslavio 25. rođendan, nikada nije krio koliko su mu deca bitna u životu. On sa svojom partnerkom, manekenkom Sofijom Milošević ima dvojicu sinova - Alekseja i Teodora, a pored njih, sa bivšom devojkom Anđelom Manitašević ima i sina Davida. 

Luka Jović ima ukupno troje dece, a dvoje je dobio sa Sofijom Milošević.
Instagram 

Na njegovom Instagram profilu mogu se videti brojne fotografije njegovih naslednika, na koje je više nego ponosan, ali se ovog puta našao u "nebranom grožđu" upravo zbog najstarijeg sina kojem se nije pojavio na krštenju, piše sportlife.story.hr.

Naime, Luka je dobio sina Davida sa Anđelom nakon što su raskinuli. Par se zabavljao od 2014. do 2016. godine, a onda su se razišli u normalnim, prijateljskim odnosima. Ali, stara ljubav ostavila je svoj trag pa se tako, kada su se slučajno sreli 2018. godine, probudila nekadašnja strast, a Anđela je neplanirano ostala trudna.

Luka Jović nekada se zabavljao sa Anđelom.
Instagram 

"Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće", objasnila je Anđela Manitašević tada beogradskim medijima.

"Želim mu svu sreću na svim poljima. Odmah da vam kažem, Luka je otac mog deteta, mi se redovno čujemo video-pozivima iz Madrida. Za njega su vrata našeg doma otvorena i u dva sata ujutro. Kad god je u Beogradu, dođe da vidi našeg sina, pažljiv je otac, dobar i to je meni najbitnije. Odemo na piće svo troje ili na ručak, večeru". dodala je jednom prilikom. 

Sa druge strane, Lukina sadašnja partnerka Sofija Milošević priznala je da su na početku zbog bebe morali da kriju ljubav.

"Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo. Mama me je zvala, ja sam od svih krila… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba… Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale", ispričala je manekenka.

U međuvremenu, Anđela je pronašla novu ljubav – takođe fudbalera. U pitanju je Nemanja Branković, sin čuvenog srpskog atletičara Slobodana Brankovića. On je Anđelu zaprosio u avgustu na Kalemegdanu, a sada imaju i ćerku, koju podižu zajedno s Davidom. Anđela je otkrila i da li će ga upoznati s Lukinom drugom decom.

"Verujem da David još uvek nije svestan cele situacije. Brata je ipak video par puta, on je još uvek beba, a Davidu su, kao i svoj deci u tom uzrastu, interesantniji odrasli nego druga deca. Za konkretniji odgovor moramo da sačekamo da David bude malo stariji, da može da mi prepriča kako se proveo", rekla je u jednom intervjuu.

Zbog svega je logično što se mislilo da će Luka biti prisutan na veliki dan svog sina, međutim, nakon što se nije pojavio na krštenju, kritike su se zaređale na društvenim mrežama.

Naime, Anđela i Nemanja su odlučili da na rođendan kćerkice organizuju i krštenje za nju i za malenog Davida. No, fudbaler ipak nije "bodrio" svog sina na njegov veliki dan.

Mnogi su se zapitali zašto se Luka, ako ne radi razliku među svojom decom, nije pojavio na krštenju sina kojeg je dobio u bivšoj vezi? Mnogi veruju da su ga sprečile poslovne obaveze jer inače slovi za uzornog oca, ali neki ga optužuju i da nema te obveze koja ga je mogla sprečiti da dođe na krštenje sina jer mu dete treba biti prioritet. Luka se po ovom pitanju nije izjasnio.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!