Ljubavna priča srpskog reprezentativca Luke Jovića nije nimalo uobičajena. Naime, fudbaler je malo nakon rođena prvog sina koji je dobio sa Anđelom Manitašević uplovio u romansu sa svojom sadašnjom partnerkom, manekenkom Sofijom Milošević.

„Luka i ja smo bili prava priča od 2014. do 2016. godine. Tada smo se ludo voleli, ali ljubav se ugasila i razišli smo se sasvim normalno, civilizovano. Međutim, 2018. smo se sreli i proradila je strast. Zatrudnela sam neplanirano, ali kad se već desilo – oboje smo bili za to da se rodi dete. Sada imamo Davida i zahvalni smo bogu na tom daru. Međutim, mi nikad od 2016. godine nismo bili u vezi. Imamo naše dete, ali svako može da radi šta hoće“, objasnila je Anđela Manitašević beogradskim medijima.

Luka Jović i Sofija Miloševića.
Instagram 

A Lukina sadašnja partnerka Sofija Milošević priznala je da su na početku zbog bebe morali da kriju ljubav.

„Njegova situacija je bila komplikovana zato što nije sa tom devojkom već nekoliko godina, ali je to sve protumačeno na drugačiji način. Da ja razbijam brakove, a nikakvog braka nije bilo… Trudili smo se da sakrijemo što je duže moglo. Mama me je zvala, ja sam od svih krila… On je imao sina, David je imao 4 meseca. Kako ja da objasnim svima celu situaciju sa njegovom bivšom devojkom? Znala sam da će to na kraju sve da bude kako treba… Znaš kako to ide kod nas. Drago mi je da se sve sredilo, da su se stvari iskristalisale“, ispričala je manekenka.

U međuvremenu, Anđela je pronašla novu ljubav – takođe fudbalera. U pitanju je Nemanja Branković, sin čuvenog srpskog atletičara Slobodana Brankovića. On je Anđelu zaprosio u avgustu na Kalemegdanu, a sada imaju i ćerku, koju podižu zajedno s Davidom. Anđela je otkrila i da li će ga upoznati s Lukinom drugom decom.

„Verujem da David još uvek nije svestan cele situacije. Brata je ipak video par puta, on je još uvek beba, a Davidu su, kao i svoj deci u tom uzrastu, interesantniji odrasli nego druga deca. Za konkretniji odgovor moramo da sačekamo da David bude malo stariji, da može da mi prepriča kako se proveo“, rekla je u jednom intervjuu.