Mikele Morone je konačno pokazao novu devojku, nakon što je godinama bio singl. O njegovom ljubavnom životu dugo se pričalo, spekulisalo... a povezivali su ga i sa raznim slavnim lepoticama (uključujući i Kloi Kardašijan), govorilo se čak i da je gej, da bi se sada ispostavilo da je njegovo srce ukrala 12 godina mlađa "devojčica" Moara Sorio i to još krajem prošle godine.

Mikele Morone ima novu devojku.
Instagram 

Dvadesetogodišnjakinja je na svom Instagramu i TikToku objavila nekoliko snimaka sa italijanskim Apolonom, a reakcije su podeljene. Iako razlika od 12 godina nije ništa preterano, mnogima se ne dopada činjenica da je ona samo "dete" koje je tek napunilo 20 godina, dok je on već zreo muškarac.

mikele morone pokazao je novu devojku koja ima samo 20 godina.
Instagram 

Ruku na srce, retko koja bi odolela glumcu koji se toliko puta našao na listi najboljih frajera, međutim, ovog puta, mnogi su mu sa razlogom zamerili što "zavodi decu koja su tek izašla iz pelena", kako je glasio jedan od mnogobrojnih komentara.

Inače, o Moari se ne zna mnogo, osim da je iz Ciriha, i da radi kao finansijski savetnik, a pre nego što je otkrila da je u vezi sa Moroneom, na Instagramu je imala svega oko 1.000 pratilaca.

Sada je ta cifra dosegla 100.000 te je više nego jasno da će zahvaljujući odnosu profitirati, jer joj se, kako pišu strani mediji, već javljaju sponzori za reklamiranje.

Inače, par se sreo na marketu u Cirihu prošlog novembra, ali je ona tada bila u vezi. Ipak, zbog Mikelea je svoj odnos brzo raskinula i uplovila sa glumcem u vezu. Na mrežama često ostavlja zaljubljene statuse poput: "Njegova zauvek" i slično, te ostaje da vidimo da li će i koliko potrajati njihova veza, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku:

Instagram Pogledajte kako izgleda nova devojka Mikele Moronea.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!