Nedelja mode u Milanu nije mogla da prođe bez, prema mišljenju mnogih, najboljeg frajera sveta - Mikela Moronea. Slavni glumac privukao je ogromnu pažnju kada se nakon revije Dolce&Gabbana fotografisao u prisnom izdanju sa Kloi Kardašijan zbog čega svi navijaju za njihovu romansu, a priče je dodatno podgrejala njegova izjava da je slavna rijaliti zvezda "veoma lepa i prijatna". 

Inače, slavni zavodnik godinama sarađuje sa Domenikom i Stefanom, te ne čudi što je bio jedan od zapaženijih gostiju na njihovoj reviji na kojoj su predstavili kolekciju u kolaboraciji sa Kim Kardašijan. 

Tom prilikom pojavio se u atipičnoj kombinaciji za koju se ne bi odlučio veliki broj muškaraca. Naime, Mikele je nasmejano pozirao pred okupljenim fotografima u raskopčanoj satenskoj narandžastoj košulji  i uskim kožnim pantalonama od krokodilske kože. Look je upotpunio kaubojkama sa potpeticom, i malo je reći da je njegovo izdanje bacilo u trans izdanje mnoge žene.

"Samo on može ovo da obuče i da i dalje bude muškarčina", "Svaka čast na hrabrosti", "Mikele je zadao domaći zadatak muškarcima", "Muškarci, gledajte ga i plačite"... samo je delić komentara koji se mogao pročitati onog trenutka kada su se fotografije našle na mrežama.

Inače, Mikele se proslavio ulogom u popularnom erotskom trileru "365 dana", kao i njegovim nastavcima, a upravo ga je ovaj angažman lansirao u zvezde i pretvorio u jednog od najpoželjnijih muškaraca u Evropi, rame uz rame sa Džanom Jamanom, a još njegovih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Mikele Morone trenutno je najpoželjnjiji muškarac u Evropi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!